- 13,143
- 8,412
- 113
Bence böyle bitecek kanka 😂3 dakka sonra 2-7
Bence böyle bitecek kanka 😂3 dakka sonra 2-7
O rolle sağlık olsun yazmaya gidiyorum jsjsjsjsj ya deli misin nası olmaz uzatmalarda bile yerBence böyle bitecek kanka 😂
kral 4 kişi takip etti maçı arada gelip yazdın sonra manipüle etmeyin diyorsun ben ilk gol yazanım her gol olduğunda ben takip eden arkadaşların kazanması derdindeyim manipüle etmek istesem çok iyi ederim merak etme
Pislik yapmayın la 😂😂O rolle sağlık olsun yazmaya gidiyorum jsjsjsjsj ya deli misin nası olmaz uzatmalarda bile yer
Adamın hasi Doğan uyudu 😂😂@dogan0609 istersen bir adım daha git usta takıp eden herkesi görürsün
la gol olmasın diye konuya gelmedim@karagalak @parsens hani bı gol daha vardı
Haha 😂😂la gol olmasın diye konuya gelmedim![]()
Büyük şans kank 1,32den yatsa nolacaktı hiç kasamam o kadar bu sefer geldi geçen sefer gelmemişti kaybeden öyle oynar aynı sistemde oynarHaha 😂😂
10 kere daha olsun 9unda yatarHaha 😂😂
Doğru kankaBüyük şans kank 1,32den yatsa nolacaktı hiç kasamam o kadar bu sefer geldi geçen sefer gelmemişti kaybeden öyle oynar aynı sistemde oynar
Hissettigimi soledm.sadece brom 😂10 kere daha olsun 9unda yatar
Burayı hortlatmayalım kank üşüşüyolar kazanmış kupona 🤣🤣Hissettigimi soledm.sadece brom 😂
Nasipse varsa olur gardasm ☺☺ güle güle harcasinBurayı hortlatmayalım kank üşüşüyolar kazanmış kupona 🤣🤣