- 10,088
- 3,817
- 113
Uyumamıştır 13 dakka önce beğeni attı benim mesaja gelir birazdan paraları sayıyordur
75 görmedi ama geldi kupon heMaşallah etiketler uçuyor
.@dogan0609 bu 4 arkadaş takip etti imkanın varsa bu 4ünü göz önünde bulundur kral @Hyper28 @karagalak @qguzh4nn0 @bahyettin hadi güle güle harca
1 golü daha var bu maçın75 görmedi ama geldi kupon he
Bende aynı şekilde beğeni aldm güle güle harcasinUyumamıştır 13 dakka önce beğeni attı benim mesaja gelir birazdan paraları sayıyordur
8 geçmez ama sanki kardo1 golü daha var bu maçın
e demedik mi ilk golden sonra 2 tane daha gelir diye1 golü daha var bu maçın
Sana rağmen aldık maçı jdjagsjde demedik mi ilk golden sonra 2 tane daha gelir diye![]()
Sana rağmen aldık maçı jdjagsjd
BolşansArkadaşlar gelirse 2 kişiye dm den ulaşırım. Takip edin uyuya kalır isem yorumlardan seçip atarım
Ekli dosyayı görüntüle 810007
O seçti zaten 3 kişiye beğeni koydu mesajlarına normalde öyle yapılır beklemede olan kuponlardaadamı manipüle etmeyin istediğnii seçsin yok 4 kişi takip etti bilmem ne
takip edin demiş normal değilmi kardeşimadamı manipüle etmeyin istediğnii seçsin yok 4 kişi takip etti bilmem ne
Hahahah 😂😂Sana rağmen aldık maçı jdjagsjd
3 dakka sonra 2-7Bence daha olmaz gol
kral 4 kişi takip etti maçı arada gelip yazdın sonra manipüle etmeyin diyorsun ben ilk gol yazanım her gol olduğunda ben takip eden arkadaşların kazanması derdindeyim manipüle etmek istesem çok iyi ederim merak etmeadamı manipüle etmeyin istediğnii seçsin yok 4 kişi takip etti bilmem ne