- 10,329
- 3,913
- 113
54'
Cenabettin Keyhüsrev hoşgeldingelir bu kazanan arkadaşlara tebrikler şimdiden ev atar dep atar 3-4 biter veya ev atar ev atar 4-3 biter
Aynen bende 4.3 bekliyorum ama hangisinden 😂😂gelir bu kazanan arkadaşlara tebrikler şimdiden ev atar dep atar 3-4 biter veya ev atar ev atar 4-3 biter
Bu maç şimdi 5,85 oran 5,5 alt gelir djhsajbdjgelir bu kazanan arkadaşlara tebrikler şimdiden ev atar dep atar 3-4 biter veya ev atar ev atar 4-3 biter
benim hangi olduğum futbol rolünde gol olmamış söyle hele söyleCenabettin Keyhüsrev hoşgeldin
Bolivya kankkkbenim hangi olduğum futbol rolünde gol olmamış söyle hele söyle
Bence solemeyek 😂😂benim hangi olduğum futbol rolünde gol olmamış söyle hele söyle
o benim rolümdü benim olmayan rolde attırmadığım olmaz ben 1 tane attırıp kaçıcam gerisini halledersinizBolivya kankkk
Bende Amerika derim 😂😂Bolivya kankkk
Attır da gel son dakkaya kalmasıno benim rolümdü benim olmayan rolde attırmadığım olmaz ben 1 tane attırıp kaçıcam gerisini halledersiniz
olum onlar benim rolüm başkasının rolünde gol attırmadığım maç oldu muBende Amerika derim 😂😂
O zmn hadi attriyoz.😂😂olum onlar benim rolüm başkasının rolünde gol attırmadığım maç oldu mu![]()