- 17,062
- 9,577
- 113
Tamda onu yapmanı istiyorlar şuanArkadaşlar boğacağım bunlar güven vermiyor kuru atak yapıyor
Tamda onu yapmanı istiyorlar şuanArkadaşlar boğacağım bunlar güven vermiyor kuru atak yapıyor
Takdir senin kardeşim üzmeyecekse bozArkadaşlar bozacağım bunlar güven vermiyor kuru atak yapıyor
Tamamdır dostum 🙏🏻Arkadaşlar bozacağım bunlar güven vermiyor kuru atak yapıyor
Sakin ol panikle kumar oynanmaz rahat ol giderse gitsin stres yapma gelir benceArkadaşlar bozacağım bunlar güven vermiyor kuru atak yapıyor
BolşansArkadaşlar heracles maçı ilk yarı 1.5 üst olursa 2 kişi
2.5 üst olursa 2 kişi ye ulaşacağım
Kanka ilk yarı üst aldım ev kasmıyor maçıAma daha maç başı bozmak ne kadar doğru bilemedim
Kanka ev sallamıyor maçıSakin ol panikle kumar oynanmaz rahat ol giderse gitsin stres yapma gelir bence
1-0 yazar şimdi bozduysanBozdum arkadaşlar bi 5 dk inceleyip yeni kuponu atıyorum
1 gol işime yaramıyordu ki1-0 yazar şimdi bozduysan
3-0 biter tahminim iy1 gol işime yaramıyordu ki
1 gol çıksa maç acilir dost1 gol işime yaramıyordu ki
Kanka 1 olursa dua et3-0 biter tahminim iy
Bakalım ne olacak merak ettim bendeKanka 1 olursa dua et
Evin forveti essegin tekiymisBozdum arkadaşlar bi 5 dk inceleyip yeni kuponu atıyorum
Kanka psv ye hafta sonu 3 attı bu kansızlar milleti öpme maçıymışEvin forveti essegin tekiymis
Valla kanka ne diyim su maçta da gol olmuyorsa boku çıktı artık yaKanka psv ye hafta sonu 3 attı bu kansızlar milleti öpme maçıymış