Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Doğalgaz

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,212
7,291
113
Sabah 8 akşam 6 ya kadar 40 km yürüdüm reis
Aga bazen içinde bulunduğun şartlar zor olabiliyor ama hayat nasip kısmet onu beğenmeyip bunu begenmeyip beklemekte doğru değil bence farklı insanlarla tanışmak yeni ortamlara girmek demek belki tanıştığın insanlar gezdiğin sokaklarda senin için iyi biri iyi biseyler seni bulucak bilemezsin bu yönden bakmak lazım birazda

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Arkadaşlar iş buldum 2 gün staj gördüm bedavaya çalıştım yani doğalgaz açma kapama işi fakat ayaklarım tutmuyo günde 40 km yürüdük sizce yapilirmi 27.200 maaş 5.200 de yemek karti
Sen bisikletle gez, soyle fırmaya

NashNash

POKER MASTER ( DON'T GIVE UP )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40,143
20,820
113
Arkadaşlar iş buldum 2 gün staj gördüm bedavaya çalıştım yani doğalgaz açma kapama işi fakat ayaklarım tutmuyo günde 40 km yürüdük sizce yapilirmi 27.200 maaş 5.200 de yemek karti
Canli yayın yapsan daha iyi takip ederiz kral

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Olum git jıgoluluk yap, yaşlı kadınları yap para kazan

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,598
113
Dikkat et o şirket bir kaç gün çalıştırıp olmuyor deyip gönderiyor çok kişiden duydum deneme ayağı diyede para vermiyor, yeri Bahçelievler yada emek öyle bir yerde bir binanın 2. Katı diye biliyorum çok kişiyi çarptılar senide staj ayağına bedava çalıştırıp güle güle demesinler bedavaya çalışma sakın

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,766
113
Dikkat et o şirket bir kaç gün çalıştırıp olmuyor deyip gönderiyor çok kişiden duydum deneme ayağı diyede para vermiyor, yeri Bahçelievler yada emek öyle bir yerde bir binanın 2. Katı diye biliyorum çok kişiyi çarptılar senide staj ayağına bedava çalıştırıp güle güle demesinler bedavaya çalışma sakın
Bahçelievler'de yemiş ofisi zaten bro