Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Doğalgaz

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Arkadaşlar iş buldum 2 gün staj gördüm bedavaya çalıştım yani doğalgaz açma kapama işi fakat ayaklarım tutmuyo günde 40 km yürüdük sizce yapilirmi 27.200 maaş 5.200 de yemek karti
Hacı sen kırık mısın her gün farklı bir iş konusuyla geliyorsun. Bul bir iş artık da sen de kurtul biz de kurtulalım.

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,160
13,020
113
Arkadaşlar iş buldum 2 gün staj gördüm bedavaya çalıştım yani doğalgaz açma kapama işi fakat ayaklarım tutmuyo günde 40 km yürüdük sizce yapilirmi 27.200 maaş 5.200 de yemek karti
hocam ararken konu açmanı anladık da çalışırken bunu sormak için konu açman artık dalga geçtiğini düşünüyorum abartma lütfen çalışmak isteyen çalışır zaten bu tür kendisini rahatlatacak şeyler aramaz o yüzden kimsenin umrunda değil zırt pırt iş muhabbetlerin.

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
aga beğenmediysen gir bi markete çalış, kolay iş yok bu zamanda, hem de bu yophone ile bol bol adım kasarsın 160k adımda 1 ftn veriyordu ayda 5 ftn de cebine koyarsın kumar harçlığın çıkar, hem yürümek sağlıklıdır üstüne maaş alıcan millet bedavadan yürüyor spor için daha ne istiyorsun? :D forum da kurtulmuş olur saçma sapan konulardan

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
416
190
43
aga beğenmediysen gir bi markete çalış, kolay iş yok bu zamanda, hem de bu yophone ile bol bol adım kasarsın 160k adımda 1 ftn veriyordu ayda 5 ftn de cebine koyarsın kumar harçlığın çıkar, hem yürümek sağlıklıdır üstüne maaş alıcan millet bedavadan yürüyor spor için daha ne istiyorsun? :D forum da kurtulmuş olur saçma sapan konulardan
Kolay bir iş yok mu o ne demek acaba mesela emlakçılar bir daireden 500 bin kâr ediyorlar iki dk da bu nasıl oluyor veya bir milletvekili 9 ayrı yerden maaş alıyor bu nasıl oluyor veyahut site sahipleri hicbisey yapmadan milyon dolarlar götürüyor bu nasıl oluyor bunlar çok mu zor işler

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
416
190
43
Dostum bedavaya ekmek yok iş beğenmiyorsunuz birde anlam veremiyorum masa başı istiyorsan okusaydın dostum
Masa başındaki lerin yarısı dışarıdan lise mezunu oda sonradan ne anlatıyon 🤣 ha bu arada 2 üni bitirdim masa başı iş yok masa altı yapıyorlar daha çok o nasıl oluyor

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
Kolay bir iş yok mu o ne demek acaba mesela emlakçılar bir daireden 500 bin kâr ediyorlar iki dk da bu nasıl oluyor veya bir milletvekili 9 ayrı yerden maaş alıyor bu nasıl oluyor veyahut site sahipleri hicbisey yapmadan milyon dolarlar götürüyor bu nasıl oluyor bunlar çok mu zor işler
aga her emlakçı her gün kılçıksız 500k mı alıyor sanıyorsunuz siz onu anlamadım, kolay olsa siz de yapardınız zaten bunları yapabiliyorsan sen de yap tutan yok, ha o insanlar da oralara koaly gelmemişlerdir

Icardi84

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,367
1,918
113
Sen efsane misin aynı konuları oda acıyordu hastalık başım ağrıyor gotum ağrıyor dıye

umutfalconn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,831
1,540
113
Bir piyade askeri normal yuruyus hiziyla saatte 6 km yürür, arkadas 9 saatlik mesainin 7 saaitini yürümüş yerseniz,

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,764
113
Fatura kesiminde mahalledeki bütün evleri yürüyerek gezersin normal ama acma kapama için şirketin aracı olmalı yürümek sacma
Açma kapama bizim işimiz bro yürüyerek yapıyoruz 2 gün staj gördüm maf oldum sıcak hava ama mecburum

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,279
2,464
113
Maaş arrttikca gunluk yurudugun mesafede artiyor bilgin olsun.