- 4,032
- 1,766
- 113
Arkadaşlar iş buldum 2 gün staj gördüm bedavaya çalıştım yani doğalgaz açma kapama işi fakat ayaklarım tutmuyo günde 40 km yürüdük sizce yapilirmi 27.200 maaş 5.200 de yemek karti
Anladığım kadarıyla sen boşa okumussun.adam zaten beni niye daire başkanı yapmadılar demiyor.gunluk 40 50 km yürüyerek yapılan bir işin maaşı 32.400 bu iş yapılır mı bu paraya diyorDostum bedavaya ekmek yok iş beğenmiyorsunuz birde anlam veremiyorum masa başı istiyorsan okusaydın dostum
Yürü yürü kalp sağlığına iyi gelir 1 haftada alışırsın kral çok çabuk pes ediyorsun sen🙂Arkadaşlar iş buldum 2 gün staj gördüm bedavaya çalıştım yani doğalgaz açma kapama işi fakat ayaklarım tutmuyo günde 40 km yürüdük sizce yapilirmi 27.200 maaş 5.200 de yemek karti
Türker hocam bide çok sıcak ter boşaldım 40 km çok yorucu gündeYürü yürü kalp sağlığına iyi gelir 1 haftada alışırsın kral çok çabuk pes ediyorsun sen🙂
Yapilmaz ama ülkenin şartları belli kabul etmiyorsa yallah derler tepkide birlik olsa orda çalışanların genelinde bile en kotu bı elektri olsun motor olsun veritler demekki çalışanların hepsi duzenede raziAnladığım kadarıyla sen boşa okumussun.adam zaten beni niye daire başkanı yapmadılar demiyor.gunluk 40 50 km yürüyerek yapılan bir işin maaşı 32.400 bu iş yapılır mı bu paraya diyor
Zor valla haklısın kral sıcakta bide çok zor ama ülkenin şartları malum market falan diyodun ozaman oraya gececen kralTürker hocam bide çok sıcak ter boşaldım 40 km çok yorucu günde
Aynen Türker hocam elektrik li motor bile olsa yapılır ama mecburumYapilmaz ama ülkenin şartları belli kabul etmiyorsa yallah derler tepkide birlik olsa orda çalışanların genelinde bile en kotu bı elektri olsun motor olsun veritler demekki çalışanların hepsi duzenede razi
Sen okumuşsun cok belli puhhaaaDostum bedavaya ekmek yok iş beğenmiyorsunuz birde anlam veremiyorum masa başı istiyorsan okusaydın dostum
Bak bak! Ayda 32 bin lira maaşı sorgulamıyor, iş beğenmiyorsunuz diyor. Tam ezik bir köle örneği.. Siyasetçiler ve işverenler için bulunmaz fırsat..Dostum bedavaya ekmek yok iş beğenmiyorsunuz birde anlam veremiyorum masa başı istiyorsan okusaydın dostum
Sistemin ķölesi olmus farkında değilBak bak! Ayda 32 bin lira maaşı sorgulamıyor, iş beğenmiyorsunuz diyor. Tam ezik bir köle örneği.. Siyasetçiler ve işverenler için bulunmaz fırsat..
Birde hocam bu benim şirketin sahibi tek personelden aylık 1 milyon kazaniyormus yanimdaki çalışan dedi bize verdiği 32 kBak bak! Ayda 32 bin lira maaşı sorgulamıyor, iş beğenmiyorsunuz diyor. Tam ezik bir köle örneği.. Siyasetçiler ve işverenler için bulunmaz fırsat..
Onlarda masraf tabi verirlermi bizim ülkede kölelik var ver 30 bin maaşa afedersin eşek gibi kullanmaya çalışsınlar bizi şu ülkede ne zaman insan gibi insan olduğumuzu hissedecez bakalım gorebilecekmiyiz o gunleriAynen Türker hocam elektrik li motor bile olsa yapılır ama mecburum
Türker hocam yanimdaki çalışan dedi tek bir personel den aylik ihale sahibi 1 milyon kazaniyormus bize verdifi 32 kOnlarda masraf tabi verirlermi bizim ülkede kölelik var ver 30 bin maaşa afedersin eşek gibi kullanmaya çalışsınlar bizi şu ülkede ne zaman insan gibi insan olduğumuzu hissedecez bakalım gorebilecekmiyiz o gunleri
Kepçeyle kazanıp çay kasiginin ucunun ucunuyla vermek buna derler işte yazık milletçe refaha ne zaman ulasacaz iyi yandan bakmak lazım diyanet işleri fakurler 500 yıl önce cennete girecek demişti🤣🤣Türker hocam yanimdaki çalışan dedi tek bir personel den aylik ihale sahibi 1 milyon kazaniyormus bize verdifi 32 k