Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Doğalgaz

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,527
1,415
113
Dostum bedavaya ekmek yok iş beğenmiyorsunuz birde anlam veremiyorum masa başı istiyorsan okusaydın dostum
Anladığım kadarıyla sen boşa okumussun.adam zaten beni niye daire başkanı yapmadılar demiyor.gunluk 40 50 km yürüyerek yapılan bir işin maaşı 32.400 bu iş yapılır mı bu paraya diyor

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Arkadaşlar iş buldum 2 gün staj gördüm bedavaya çalıştım yani doğalgaz açma kapama işi fakat ayaklarım tutmuyo günde 40 km yürüdük sizce yapilirmi 27.200 maaş 5.200 de yemek karti
Yürü yürü kalp sağlığına iyi gelir 1 haftada alışırsın kral çok çabuk pes ediyorsun sen🙂

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Anladığım kadarıyla sen boşa okumussun.adam zaten beni niye daire başkanı yapmadılar demiyor.gunluk 40 50 km yürüyerek yapılan bir işin maaşı 32.400 bu iş yapılır mı bu paraya diyor
Yapilmaz ama ülkenin şartları belli kabul etmiyorsa yallah derler tepkide birlik olsa orda çalışanların genelinde bile en kotu bı elektri olsun motor olsun veritler demekki çalışanların hepsi duzenede razi

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,766
113
Bak bak! Ayda 32 bin lira maaşı sorgulamıyor, iş beğenmiyorsunuz diyor. Tam ezik bir köle örneği.. Siyasetçiler ve işverenler için bulunmaz fırsat..
Birde hocam bu benim şirketin sahibi tek personelden aylık 1 milyon kazaniyormus yanimdaki çalışan dedi bize verdiği 32 k

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,766
113
Onlarda masraf tabi verirlermi bizim ülkede kölelik var ver 30 bin maaşa afedersin eşek gibi kullanmaya çalışsınlar bizi şu ülkede ne zaman insan gibi insan olduğumuzu hissedecez bakalım gorebilecekmiyiz o gunleri
Türker hocam yanimdaki çalışan dedi tek bir personel den aylik ihale sahibi 1 milyon kazaniyormus bize verdifi 32 k

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,570
7,282
113
Daha iyi bir alternatif yoksa yapilir
En azindan 1 hafta dene alisirsin illaki

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Türker hocam yanimdaki çalışan dedi tek bir personel den aylik ihale sahibi 1 milyon kazaniyormus bize verdifi 32 k
Kepçeyle kazanıp çay kasiginin ucunun ucunuyla vermek buna derler işte yazık milletçe refaha ne zaman ulasacaz iyi yandan bakmak lazım diyanet işleri fakurler 500 yıl önce cennete girecek demişti🤣🤣

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,518
1,068
113
Başka çare yoksa mecbur yapılıyor işte m. yerinde...

Halk seviyor böyle yaşamayı...

Tek başına da devrim yapıcak halin yok :) Çalışcan kısaca daha iyi iş bulana dek...

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
944
296
63
2 gun dayandıysan yeter çok çalıştın demek :) hiç düşnme ıstıfa et :)

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
haftaya yeni maceralarını bekliyoruz son 2 haftada 5 farklı iş kolu konuşuldu heralde