- 4,076
- 1,785
- 113
Orası öyle Türker hocam sadece tek sorun günde 15 km yurume oluyormus o skntiBu doğalgaz ısı iyiymiş bak maaşında fena değil öğretmenlik binkac gün biri olcakmis yanında asıl biraz ise olsun devam et kral
Orası öyle Türker hocam sadece tek sorun günde 15 km yurume oluyormus o skntiBu doğalgaz ısı iyiymiş bak maaşında fena değil öğretmenlik binkac gün biri olcakmis yanında asıl biraz ise olsun devam et kral
Orası öyle Türker hocam sadece tek sorun günde 15 km yurume oluyormus o sknti
Yürümek kalp sağlığına iyidir kral 🙂 hakkında hayırlısı olsun inşallahOrası öyle Türker hocam sadece tek sorun günde 15 km yurume oluyormus o sknti
kanka duymuşsundur, kurumsal firma oraya girersen hayatın kurtulur. Ben memurluğu bırakıp gireyim dedim ama memurluk rahat aga
Yada bı elektrikli bisiklet al kral taksitle tabi bu deneme suresini atlat ondan sonra borclanirsin🙂Orası öyle Türker hocam sadece tek sorun günde 15 km yurume oluyormus o sknti
Türker hocam icram olmasa doğruYada bı elektrikli bisiklet al kral taksitle tabi bu deneme suresini atlat ondan sonra borclanirsin🙂
Psikiyatri engelli raporum var hocam ilaç kullanıyorum hocam hasta olsamda çalışmam lazm ev kira çocuk var icra varBirader sen engelli değilmiydin aw engelliyim diyordun nasıl çalışıcan
Ülkere girmiyor muydun sen reis 😅Arkadaşlar doğalgaz açma kapatma elemanı işi ilanı var
27.300 maaş+ prim Yol (ego kartı) Performans primi 5200 yemek kartı Sigorta
Böyle diyor taşeron firmanın sizce yapilirmi tek sknti gün boyu yürüyorsun başında amirin yok memurun yok iş bitincede evine gidiyor musunuz iki gün birisinin yanında staj yapacam pazartesi salı tek skntisi yürüyorsun başka çarem yok şuanda arkadaşlar basliyim diyorum
Sağlık raporu falan istemiceklermi işe girerken problem olmasinPsikiyatri engelli raporum var hocam ilaç kullanıyorum hocam hasta olsamda çalışmam lazm ev kira çocuk var icra var
Memurluk kadar rahatı mı varBaşla kaçırma hiç yoktan iyi iş en güzeli başında amir memur olmaması