Benimde habire reddediyor bütün banka yöntemlerini denefim reddediyor canlı destek başka bankaya çekin diyor dolandırıcı bunlarBenim ödemeyi sürekli iade etti siz hangi yöntemden çekim verdiniz.
[ En Para ile veren oldu mu çekim hiç ? ]
Benimde habire reddediyor bütün banka yöntemlerini denefim reddediyor canlı destek başka bankaya çekin diyor dolandırıcı bunlarBenim ödemeyi sürekli iade etti siz hangi yöntemden çekim verdiniz.
[ En Para ile veren oldu mu çekim hiç ? ]
Bana da eklenmedi5.500 bakiye yaptım sildiler odemez bunlar oc
Aynen sürekli benimde red oldu en son bloke edildi dedi uğraştırıyorlar şuan 2 saattir böyle..hep red ediyor
cekim geldi tesekkürlercekim verildi gelir umarım teşekkürler paylasım için![]()
2,5 saat oldu çekime bloke geldi alamadık zaten kazanmak ile kaybetmek arasında ben bir fark göremedim henüzCekme stresine gerek kalmadi kaybedildi
10 saniyede yaptım eyvallah reisArkadaşlar sms geldi 1000 tl deneme bonusu 5000 yap 500 çek kişiye özel değil promosyonlara göz atabilirsiniz
Betvole betebet betlike 250 veriyor bunlar tek kat çevrimli Min 250 max 2500 başkada kolay çevrimli var mı bilmiyorumBeyler kolay cevrimli deneme bonusu nereler veriyor bilen varmk rinabet extrabet gibi
çekim 5 dkda ödendi paylaşan arkadaşa teşekkürler ♥Arkadaşlar sms geldi 1000 tl deneme bonusu 5000 yap 500 çek kişiye özel değil promosyonlara göz atabilirsiniz
Hangi yöntemle çekim verelim arkadaşlar en hızlı olucak şekil yöntem hangisi
Papel 1dkda geldihavale eft dedi canlı destek