Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tenis Djokovic vs Tsitsipas

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
1-1 olsun isterım takıp edıyoruz senle ne guzel , bıde 1-4 fılandı set , mıllet 2.set 2 basmıstır herkes paket olur , kotu olr
5-2 geriden gelenler genellikle o seti kazanıyor o ritimle.Tenisde ritim bulmak ve oyundan kopmamak çok önemli

darkslide2

Trabzonspor ❤️💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,775
1,834
113
Konuş hadi 3-5 maç izleyip izlemediginiz bile belli değil bilmiş bilmiş konuşuyorsunuz
Ajdkakdka sensin kardeş. Maçı izlemedin sanırım sen. Gel sana kuponlarımı atayım bak bakalım ne kadar anlıyorum ne kadar anlamıyorum.ama seninle bunun tartışmasını bile yapmicam bye byee

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,750
8,674
113
kavga etmeyın beyler herkesın gorusu kendıne , sadece burayı okuyup mıllet yanlıs yonlenmesın , gerısı hıkaye

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,476
1,181
113
kavga etmeyın beyler herkesın gorusu kendıne , sadece burayı okuyup mıllet yanlıs yonlenmesın , gerısı hıkaye
Kavga değil kardeş benim yorumun altına bilmiş bilmiş meydan okumuş onun için ağzının payını vermiş yoksa ergen gibi kupon atayım tribinde olan bebelerle hiç ugrasacak vaktim yok 😂

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,750
8,674
113
Kavga değil kardeş benim yorumun altına bilmiş bilmiş meydan okumuş onun için ağzının payını vermiş yoksa ergen gibi kupon atayım tribinde olan bebelerle hiç ugrasacak vaktim yok 😂
Bende cokocuydum, alcaraz dışında alayına coko:D

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,476
1,181
113
Bende cokocuydum, alcaraz dışında alayına coko:D
Yaw turnuva boyu düzenli olarak her raketin maçını izledim.Tsit iyi iş çıkardı ama djoko başka oynuyor abi belliydi bu sonuç gereksiz macera arayıp parayı pul etmenin ne anlamı vardı onu demeye calistim.Surpriz aranacak maç değildi bu maç