Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tenis Djokovic vs Tsitsipas

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,913
4,715
113
75 dagitim mi bol sans tost

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113

Ekli dosyalar

cerayan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,664
638
113
Geçen hafta 2003 doğumlu Alcaraz Garfiaya yenildi ama o işler öyle olmuyor işte :D 6.5k kaçtı.Bu kupondan beri şansım tersine işliyor
Kanka zaten herkes herkesi yenebilir kimse yenilmez değil ama bu adam kimle oynarsa oynasın net favoridir onu demek istedim

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,750
8,674
113
Alcaraz zaten seneye dünya 1 numarası, novak ı yenmeside süpriz değildi, sette geriye düşmesi biraz işini zorlastirsada o yaşta o çocukta ki özgüven kimsede yok, geri döndü

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,476
1,181
113
Değerlendirme çok doğru fakat sermayeyi küçültüp daha yüksek oran için ilk set sonucunu beklemek lazım.sayet ilk seti djokovic alırsa tsitsipasın GSM oranı en az 4.05 falan olur canlı da
Yaw ilk seti djoko alınca tsi ordan maç mi cevirecek güldürme beni ..Djoko çok başka oynuyor bu maçı kesinlikle djoko alır.

ÖmerBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
7,155
8,056
113
Yaw ilk seti djoko alınca tsi ordan maç mi cevirecek güldürme beni ..Djoko çok başka oynuyor bu maçı kesinlikle djoko alır.
Djokovicin oynadığı son maçlara doğru bak sallama tspitas oranı yüksek ama alır 2.7 şuan dahada düşer

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,476
1,181
113
Djokovicin oynadığı son maçlara doğru bak sallama tspitas oranı yüksek ama alır 2.7 şuan dahada düşer
Her maçını izlediğim için diyorum zaten yaw oran iştahınızı kabartmasin paranıza yazık tsi bu maçı mümkün değil alamaz bu kadar net

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,476
1,181
113
Senin yaşın kadar benim tenis tutturmuşlugum var buda bunlardan 1 tanesi örnek Ekli dosyayı görüntüle 232353
Yaw bırak bu ayakları imkansızı denemissin gelmiş emin olsan 21 mi basarsın hacı sen çok boş yapıyorsun neyse seninle polemiği uzatacak vaktim yok maçı izle özellikle de mactan sonra gel bu sayfaya abi sen buyukmussun elin öperim de geç hayde 😉

ÖmerBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
7,155
8,056
113
Yaw bırak bu ayakları imkansızı denemissin gelmiş emin olsan 21 mi basarsın hacı sen çok boş yapıyorsun neyse seninle polemiği uzatacak vaktim yok maçı izle özellikle de mactan sonra gel bu sayfaya abi sen buyukmussun elin öperim de geç hayde 😉
Tmm maç sonu burda ol kim kimin eline öpecek :D