- 1,664
- 638
- 113
Kaça kaç ödersin dm gelarkadaşlar 410 tl oldu bil limitim var avea faturası olan var ise ödeyebilirim
Kaça kaç ödersin dm gelarkadaşlar 410 tl oldu bil limitim var avea faturası olan var ise ödeyebilirim
Kaybedersek Emmim de Beni Kaybeder Yalniz 😁Yok kanka ipotek ettir parayı al.kaybedersek vermiş olursun skodayi.kazanirsak öderiz parasını tefecilerin 🤣🤣
dm kapalı seninKaça kaç ödersin dm gel
Boşver iyi kötü iş görüyorsa araç kapıda kalsın. Maas yemeye devam bizKaybedersek Emmim de Beni Kaybeder Yalniz 😁
Çok fazla dağıtma sana kalmaz dost 😁75 dagitim mi bol sans tost
6-1 değil 6-0 bile verebilir bu gözler neler gördü neler ah bir bilsenSence djokovicin 6 1 serme ihtimali var mı kanka adam tenisin Real Madrid'i
Djokovicin en kötü oynadığı settir ilk setDjokovic ilk seti birakmaz mümkün değil gibi.ama sonuçta kumar bu.bence 6-4 falan alır djokovic ve oran Max 4 veya 4.75 olur.
Yarıp Geçer Acımaz
Geçen hafta 2003 doğumlu Alcaraz Garfiaya yenildi ama o işler öyle olmuyor işteSence djokovicin 6 1 serme ihtimali var mı kanka adam tenisin Real Madrid'i
Hemen Bi Hayır Yapman Gerek Reis Bak Sonra Nasıl Akıyor Maçlar 😁Geçen hafta 2003 doğumlu Alcaraz Garfiaya yenildi ama o işler öyle olmuyor işte6.5k kaçtı.Bu kupondan beri şansım tersine işliyor
Kanka zaten herkes herkesi yenebilir kimse yenilmez değil ama bu adam kimle oynarsa oynasın net favoridir onu demek istedimGeçen hafta 2003 doğumlu Alcaraz Garfiaya yenildi ama o işler öyle olmuyor işte6.5k kaçtı.Bu kupondan beri şansım tersine işliyor
Yaw ilk seti djoko alınca tsi ordan maç mi cevirecek güldürme beni ..Djoko çok başka oynuyor bu maçı kesinlikle djoko alır.Değerlendirme çok doğru fakat sermayeyi küçültüp daha yüksek oran için ilk set sonucunu beklemek lazım.sayet ilk seti djokovic alırsa tsitsipasın GSM oranı en az 4.05 falan olur canlı da
Djokovicin oynadığı son maçlara doğru bak sallama tspitas oranı yüksek ama alır 2.7 şuan dahada düşerYaw ilk seti djoko alınca tsi ordan maç mi cevirecek güldürme beni ..Djoko çok başka oynuyor bu maçı kesinlikle djoko alır.
Her maçını izlediğim için diyorum zaten yaw oran iştahınızı kabartmasin paranıza yazık tsi bu maçı mümkün değil alamaz bu kadar netDjokovicin oynadığı son maçlara doğru bak sallama tspitas oranı yüksek ama alır 2.7 şuan dahada düşer
Oran dusmeyecek yükselecek sende bu dedigime iyi bak 2-3 tenis izlemiş gelmiş burda iddia ettiği deli sacmaligina bakDjokovicin oynadığı son maçlara doğru bak sallama tspitas oranı yüksek ama alır 2.7 şuan dahada düşer
Yaw bırak bu ayakları imkansızı denemissin gelmiş emin olsan 21 mi basarsın hacı sen çok boş yapıyorsun neyse seninle polemiği uzatacak vaktim yok maçı izle özellikle de mactan sonra gel bu sayfaya abi sen buyukmussun elin öperim de geç hayde 😉Senin yaşın kadar benim tenis tutturmuşlugum var buda bunlardan 1 tanesi örnek Ekli dosyayı görüntüle 232353
Tmm maç sonu burda ol kim kimin eline öpecekYaw bırak bu ayakları imkansızı denemissin gelmiş emin olsan 21 mi basarsın hacı sen çok boş yapıyorsun neyse seninle polemiği uzatacak vaktim yok maçı izle özellikle de mactan sonra gel bu sayfaya abi sen buyukmussun elin öperim de geç hayde 😉
Ok elimi opmeye beklicem seni macsonu 😉Tmm maç sonu burda ol kim kimin eline öpecek![]()