- 48,743
- 53,285
- 113
Senin Eski Nick nedir DostumKötü bir söz söylemedim bir şey yapmadım sadece güldüm yorum da yapmadım ilk basta bunda sıkıntı olan ne anlamadım
Senin Eski Nick nedir DostumKötü bir söz söylemedim bir şey yapmadım sadece güldüm yorum da yapmadım ilk basta bunda sıkıntı olan ne anlamadım
hiç girilmez bugün AsabiiBizde oyle Temennı edıyoruz Dost Masa nasıl ıyıse gelelım![]()
Rica ederim Senem Rüya Senin oyun vermedı Galıba AsabisinTeşekkür ederim 🥰
Hoşuna gitmemiş olabilir dostKötü bir söz söylemedim bir şey yapmadım sadece güldüm yorum da yapmadım ilk basta bunda sıkıntı olan ne anlamadım
attık Dost Parayı masadan kalkamayz bılıyorsun bı 2.3 el atalım bakalımhiç girilmez bugün Asabii
şeytanın bol olsun Asabiiattık Dost Parayı masadan kalkamayz bılıyorsun bı 2.3 el atalım bakalım
Vallaha hepsi bir bir olmuş oyunların vermemeye yeminliler .Ne zaman şansım oldu ki 🥺Rica ederim Senem Rüya Senin oyun vermedı Galıba Asabisin![]()
Elmoradon dostSenin Eski Nick nedir Dostum
Tamam dostHoşuna gitmemiş olabilir dost
bazen olabiliyor böyle durumlar
Altan almak daha sağlıklı olacaktır
Elbet birgün maxwin alacağız Umudunu kaybetmeVallaha hepsi bir bir olmuş oyunların vermemeye yeminliler .Ne zaman şansım oldu ki 🥺
Hepimizin dost Bolsansşeytanın bol olsun Asabii
Bakalım gorecez elbet birgün diye diye artık neyi görürüm bilemem 😅Elbet birgün maxwin alacağız Umudunu kaybetme
01.00 den sonra Modluk alıyoruz Foncu tantana yapma 16 dakka kısıtlama getirdimNovasky dost konuyu muhabbete çevirmeyelim lütfen iyi forumlar