Konunun seninle Bi ilgilisi yok@AllanSaintMaximin siz niye gülüyorsunuz
Gülmeden de söyleseniz beni etiketlenmiş ne oluyor dedimKonunun seninle Bi ilgilisi yok
Gülerken de izin mi alıcaz arkadasım ya Allah AllahGülmeden de söyleseniz beni etiketlenmiş ne oluyor dedim
Benim yazdığıma gülmeyin o zaman .Neyin tavrı bu bende anlamıyorum.İzin alın veya almayın demedim benimle ilgili birşeye guldugunuz için dedim.Umarim anladınız 👍Gülerken de izin mi alıcaz arkadasım ya Allah Allah
Ya sen kimsin Allah askına ya havalara bak sanırsın cok onemli Bi şahsiyet neyin havası buBenim yazdığıma gülmeyin o zaman .Neyin tavrı bu bende anlamıyorum.İzin alın veya almayın demedim benimle ilgili birşeye guldugunuz için dedim.Umarim anladınız 👍
Sen kimsin asıl çok merak ediyorum çok kuruldun nedense .Ya sen kimsin Allah askına ya havalara bak sanırsın cok onemli Bi şahsiyet neyin havası bu
Sen iyi değilsin konuyu nerelere getirdi ya 🤣 neyse iyi geceler dostBenimle muhattap olma arkadaşım bu kadar basit kendi kendine bir şeyler peşindesin ben sadece benimle olan konuya yazdım kişiye sen bana yaziyorsun senin benimle bir derdin mi var anlamadım ki.
Senin Eski Nick NedirSen iyi değilsin konuyu nerelere getirdi ya 🤣 neyse iyi geceler dost
Helal Afiye @RüyaSenemBenimle muhattap olma arkadaşım bu kadar basit kendi kendine bir şeyler peşindesin ben sadece benimle olan konuya yazdım kişiye sen bana yaziyorsun senin benimle bir derdin mi var anlamadım ki.
iyi forumlar@Başkan @Shellac lütfen rica ederim ben bu kişiye @AllanSaintMaximin birşey yazmadan güldüğü için neden güldüğünü soruyorum ama kendi kendine gülerken izin mi Alaçam felan diyor .Ben sadece dedim ki benim olan konulara gülmeyin ama sonradan sen kimsin demeye başladı.Lutfen muhattap olmasın iyi günler 🙏
Bu arkadas hakkaten ruh hastası ya nereden güldüm ya vay arkadas ya@Başkan @Shellac lütfen rica ederim ben bu kişiye @AllanSaintMaximin birşey yazmadan güldüğü için neden güldüğünü soruyorum ama kendi kendine gülerken izin mi Alaçam felan diyor .Ben sadece dedim ki benim olan konulara gülmeyin ama sonradan sen kimsin demeye başladı.Lutfen muhattap olmasın iyi günler 🙏
Kötü bir söz söylemedim bir şey yapmadım sadece güldüm yorum da yapmadım ilk basta bunda sıkıntı olan ne anlamadımiyi forumlar
bir daha seni kırmaz @AllanSaintMaximin diye düşünüyorum
Bizde oyle Temennı edıyoruz Dost Masa nasıl ıyıse gelelımiyi forumlar
Teşekkür ederim 🥰iyi forumlar