18 Eki 2022 #281 Valenciennes Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Biletci Üye TC Onaylı 38,813 38,951 113 Galatasaray571' Alıntı: Sefte üzülmüştür lan insan kendi verdiği maç yatınca dahada kötü hissediyor Genişletmek için tıkla ... Dost yakın zamanda sanki bu duyguyu tatmış gibi konuştun
Galatasaray571' Alıntı: Sefte üzülmüştür lan insan kendi verdiği maç yatınca dahada kötü hissediyor Genişletmek için tıkla ... Dost yakın zamanda sanki bu duyguyu tatmış gibi konuştun
18 Eki 2022 #282 Asci55 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 8,799 8,368 113 Galatasaray571' Alıntı: Sefte üzülmüştür lan insan kendi verdiği maç yatınca dahada kötü hissediyor Genişletmek için tıkla ... üzüldüm tabi aw niye üzülmim aw siteler kazancagına biz kazanalım
Galatasaray571' Alıntı: Sefte üzülmüştür lan insan kendi verdiği maç yatınca dahada kötü hissediyor Genişletmek için tıkla ... üzüldüm tabi aw niye üzülmim aw siteler kazancagına biz kazanalım
18 Eki 2022 #283 Penaltı Ankarali Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 26,752 28,448 113 Distin' Alıntı: Dost yakın zamanda sanki bu duyguyu tatmış gibi konuştun Genişletmek için tıkla ... Yaw gülmeyim diyorum da shelac dostumu dün tek golle 5k dan ettik kendi kponum olsa pek iplemem ☹
Distin' Alıntı: Dost yakın zamanda sanki bu duyguyu tatmış gibi konuştun Genişletmek için tıkla ... Yaw gülmeyim diyorum da shelac dostumu dün tek golle 5k dan ettik kendi kponum olsa pek iplemem ☹
18 Eki 2022 #284 Penaltı Ankarali Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 26,752 28,448 113 Asci55' Alıntı: üzüldüm tabi aw niye üzülmim aw siteler kazancagına biz kazanalım Genişletmek için tıkla ... Şef sen sinirlenme sinirlenince sacmaliyon
Asci55' Alıntı: üzüldüm tabi aw niye üzülmim aw siteler kazancagına biz kazanalım Genişletmek için tıkla ... Şef sen sinirlenme sinirlenince sacmaliyon