- 6,133

- 2,390

- 113

Dk 26
1-0
								1-0
Gelirse çekiliş konularında beğeni yeter diye başkan her gün hatırlatıyor o konuyu okumanı tavsiye ederim ama kupon geldikten 5 dk sonra beğenen adam listeye alınmaz benim bildiğimbegenıp gıdenlere cekılıs cıkıyo dost haksızlık degıl mı bu bı bol sans bıle demıyolar ne dıyosun bu konu hakkında sen bılgılısın cunku dun yorum yapıyodun bazı konular hakkında
Bol sans distinEkli dosyayı görüntüle 263268
Çekiliş açacaktım adamlar sadece beğenip geçiyor o yüzden gerek yokgelirse 3 kişiye 50 papel sallarız
Dün hesapladım 46 kalmış düzalıskanlık yapar bu para dost 20 30 alsan 40 ıstersın 40 alsan 50 ıstersın 50den buyuk yok lıteraturde dost sonrası bok yolu dıkkatlı ol
Düz 60 yeter sana o zaman dost yaparsın sen güne güzel baslamak önemliDün hesapladım 46 kalmış düz
biz sıradan uye degılız dost bak ayrıcalıklı uye yazıyo 4. 5. hesabı olanlara yapıyolar o ayrımıGelirse çekiliş konularında beğeni yeter diye başkan her gün hatırlatıyor o konuyu okumanı tavsiye ederim ama kupon geldikten 5 dk sonra beğenen adam listeye alınmaz benim bildiğim
Pardon ayrıcalıklı üyebiz sıradan uye degılız dost bak ayrıcalıklı uye yazıyo 4. 5. hesabı olanlara yapıyolar o ayrımı
cıkmıyo dıye bana bulasma bı daha bana freebet cekılıslerı bıle cıkmıyo dogru duzgun kırk yılın bası kazanmısız burnumuzdan getırmePardon ayrıcalıklı üye