- 1,440
- 784
- 113
Normalde hemen giderdimde hem para yoktu,hemde ozelden randevu dusuremiyordum.İlk çürüdüğünde gitmeyerek hata yapmışsın 2 dakkalik dolguyla iş hallolurdu şimdi ya kanal tedavi ya implantla uğraş dur
Normalde hemen giderdimde hem para yoktu,hemde ozelden randevu dusuremiyordum.İlk çürüdüğünde gitmeyerek hata yapmışsın 2 dakkalik dolguyla iş hallolurdu şimdi ya kanal tedavi ya implantla uğraş dur
Gitme boşver ne gerek var bi kaç seneye takma diş takarsınBeyler ben dislerine cok bakmayan biriyim. Sabah bi kere ise giderken fırcalarsam fırcalıyorum. Cok fazla şeker ve kola tüketiyorum. Haliyle arka dislerimden bir tanesi çürüdü. Dişçiye gitmeye utana utana diş hepten parcalandı. Özele vermeye paramda var ama cok utanıyorum napıcam ben inanın hiç bilmiyorum. Bana bir cesaret yüklemesi yapın please 🥲
Gel abimeBeyler ben dislerine cok bakmayan biriyim. Sabah bi kere ise giderken fırcalarsam fırcalıyorum. Cok fazla şeker ve kola tüketiyorum. Haliyle arka dislerimden bir tanesi çürüdü. Dişçiye gitmeye utana utana diş hepten parcalandı. Özele vermeye paramda var ama cok utanıyorum napıcam ben inanın hiç bilmiyorum. Bana bir cesaret yüklemesi yapın please 🥲
Gel abimeBeyler ben dislerine cok bakmayan biriyim. Sabah bi kere ise giderken fırcalarsam fırcalıyorum. Cok fazla şeker ve kola tüketiyorum. Haliyle arka dislerimden bir tanesi çürüdü. Dişçiye gitmeye utana utana diş hepten parcalandı. Özele vermeye paramda var ama cok utanıyorum napıcam ben inanın hiç bilmiyorum. Bana bir cesaret yüklemesi yapın please 🥲
Beyler ben dislerine cok bakmayan biriyim. Sabah bi kere ise giderken fırcalarsam fırcalıyorum. Cok fazla şeker ve kola tüketiyorum. Haliyle arka dislerimden bir tanesi çürüdü. Dişçiye gitmeye utana utana diş hepten parcalandı. Özele vermeye paramda var ama cok utanıyorum napıcam ben inanın hiç bilmiyorum. Bana bir cesaret yüklemesi yapın please 🥲
Adamın agizini görmeden implant nasıl en iyi tedavi oluyorÖncelikle geçmiş olsun.
Bu işin cesaretle alakası yok bu 1
2- KURTARABİLDİĞİN KADAR sağlam dişlerini kurtarmaya çalış !
3- ACİLEN bulunduğun şehirde bu hastane varsa git ÜCRETSİZ muayene olabilirsin > https://www.hospitadent.com/
4- Damak dişlerden asla randıman alamazsın ( tecrübe ile sabit )
5-Eksik kalan bölgelerdeki dişlerin için İmplant kesinlikle en iyi tedavi yöntemi
Sonuç olarak tüm dişlerini kaybedersen çok fazla bir şansın yok implant en iyi çare olsada ANA DİŞLERİN gibi asla olmaz
Görüntü kullanım gayet iyi lakin alışma süreci vs oluyor
Geçen her gün senin için daha pahalı tedavi daha zor süreç demek unutma !
* İlettiğim hastanede dişlerimi yaptırdım mükemmel diyebilirim ( internet de araştır kendincede )
Sapsarı hiç fircalamam kanal olmayan yer yok Ekli dosyayı görüntüle 822648
Değerli Kardeşim çok uzun süre bu konuda araştırmalar ve tedavi süreçleri yaşadımAdamın agizini görmeden implant nasıl en iyi tedavi oluyor
Hala anlamiyosunki her damak yapısı implanta uygun olmuyor sen istediğin kadar implant yaptırmak istiyorum de damak yapın çene kasların uygun değilse implant yaptiramassin yaptirirsan en iyi ihtimalle enfeksiyondan ölürsünDeğerli Kardeşim çok uzun süre bu konuda araştırmalar ve tedavi süreçleri yaşadım
Dikkat ettinse önce kurtarabildiğin kadar dişini kurtar diye notum var !
Diş konusun da tak çıkar damak yaptırdım ( yaptıranlarla çok sohbet ettim % 90 memnuniyetsizlik var )
İmplant bende korkardım lakin gittiğim hastanede prof. doktorlar ve harika tedavi süreci yaşadım
İmplant bedava deseler yaptırmam diyecek kadarda önyargılıydım !
Lakin doktorlarımın detaylı anlatımları ( film vs ) gibi aklımda tek soru işareti kalmayacak şekilde muayene sürecinde karar verdim.
Şu an en iyisini yapmışım diyebiliyorum
Bu konuda en önemli şey EHİL uzman doktorların olduğu bir hastane
Ayrıca kaybedilen dişlerin yerine şu an en sağlıklı uzun ömürlü diş implant
! ömür boyu garantili olarak yaptırdım en ufak bir sorunda gittiğimde asla ücret ödemeden tekrar bakıyorlar ( lisanslı alman implant kullanıyorlar ) Ayrıca lisans belgenide sana da veriyorlar
Zaten öncelikle MUAYENE olmasını da belirttimKendi yaşadıklarımı & fikirlerimi yazdımki arkadaşımıza da bir yardımı olur belki
Ekli dosyayı görüntüle 822666
Güzel Arkadaşım anlatamıyorum herhaldeHala anlamiyosunki her damak yapısı implanta uygun olmuyor sen istediğin kadar implant yaptırmak istiyorum de damak yapın çene kasların uygun değilse implant yaptiramassin yaptirirsan en iyi ihtimalle enfeksiyondan ölürsün
Hala anlamiyosunki her damak yapısı implanta uygun olmuyor sen istediğin kadar implant yaptırmak istiyorum de damak yapın çene kasların uygun değilse implant yaptiramassin yaptirirsan en iyi ihtimalle enfeksiyondan ölürsün
Saol kankamKonu diş ise inanın yaşamış biri olarak sizlere sağlıkta en önce gelen sorun diyebilirim.
İmplant dan korkmayın ama bu işi GERÇEK DOKTORLAR ile yapan hastanelerde olmalı
ÖNCELİĞİNİZ ise kurtarabildiğiniz kadar sağlam dişlerinizi kaybetmeden eksik yerlere implant yaptırmanızdır
Komple dişlerinizi kaybettikten sonra tek çare zaten implant oluyor budaa asla ana dişleriniz gibi verimli olmuyor tamam görüntü iyi yemek yersin ama tat alma duygularında hafif kayıp oluyor ana dişlerinize oranla
Takılıp çıkan damakları düşünmeyin bile derimÇok fazla bir verim alamazsınız % 90
Alışanlar da varmış ama kullanımı çok kötü takılıp çıkan damakların !
Banada lazım o bi kavgada ön iki dişim kırıldıBeyler ben dislerine cok bakmayan biriyim. Sabah bi kere ise giderken fırcalarsam fırcalıyorum. Cok fazla şeker ve kola tüketiyorum. Haliyle arka dislerimden bir tanesi çürüdü. Dişçiye gitmeye utana utana diş hepten parcalandı. Özele vermeye paramda var ama cok utanıyorum napıcam ben inanın hiç bilmiyorum. Bana bir cesaret yüklemesi yapın please 🥲
gideceksin yaptıracaksın utanılacak bir şey yokBeyler ben dislerine cok bakmayan biriyim. Sabah bi kere ise giderken fırcalarsam fırcalıyorum. Cok fazla şeker ve kola tüketiyorum. Haliyle arka dislerimden bir tanesi çürüdü. Dişçiye gitmeye utana utana diş hepten parcalandı. Özele vermeye paramda var ama cok utanıyorum napıcam ben inanın hiç bilmiyorum. Bana bir cesaret yüklemesi yapın please 🥲
devlette maks o fiyatın yarısına yaptırırsınBanada lazım o bi kavgada ön iki dişim kırıldı
Ön iki diş komple yok ağrısı sızısıda hiç olmadı
aralık 2024 den beri kırık diş geziyorum
Özel 30 40 bin istedi
Devlete 1 kere gittim sonra üşendim
Kırıldıktan sonra zaten saldım kendimi
):