- 16,403
- 11,487
- 113
Zirkonyum da iyi bende 2 tane var taş gibiParan varsa git platin dis yaptır sararmaz gene kiyamadim
Zirkonyum da iyi bende 2 tane var taş gibiParan varsa git platin dis yaptır sararmaz gene kiyamadim
Ya ne kafesi kral. Bu domates sapın teki. Kolpalığını anlatmama gerek yok zaten bilen bilir safi rüzgarı.İnternet kafedir aw
Bedavaymis denenir dostBu mesela
Ya dur yasincim kafamizi kurcalama gece gece zirkonyum va diye biz bilmeyiz öğle şeyleri benim disin arasinda bildigin oluk var oraya birikiyor yediklerim acikinca ordan tedarik ediyorum saatler sonraZirkonyum da iyi bende 2 tane var taş gibi
Yok la internet kafeye hayatimda hic gitmedim ki Wolfteam oynuyordum bir ara 1-2 defa gittim o da çarı çalmasınlar diye giriş yapmazdım evde götürürdüm malı yıllar olduİnternet kafedir aw
Makara yap kral 👍😁Kolpa görünce duramıyorum reis kb 🙃
Fazla cafein ve sigaradan ölmeden yaz bence bu geceden kıGratiste calısan bi kız arkadasım vardı ex ona yazayim ayarlasin beleşe bari belki barisiriz hem
Haline şükret kanka .maç verseler oynayacak para yok.telefonum kapalı wifi kullaniyorum 5 gundur.küfürbaz haydo diyor ya bu fakirliğin a.asını mikeyim diye.aynen o moddayımMac verin kirayı yatiramadim![]()
Marvis daha iyiBu mesela
Aynen o da var ,o daha iyiMarvis daha iyi
300 lira civarıydı en son
Yakışır erkeğimeBöyle beyazlar
Bekar misinFazla cafein ve sigaradan ölmeden yaz bence bu geceden kı
Haline şükret kanka .maç verseler oynayacak para yok.telefonum kapalı wifi kullaniyorum 5 gundur.küfürbaz haydo diyor ya bu fakirliğin a.asını mikeyim diye.aynen o moddayım
Aşkım @dLkyLmzZzBöyle beyazlar
Film başlıyor. Çekirdek alıp gelemNe kolpalıgımı gordun la it bu forumda bir tane kişiden para istedigim olmadı kaybol konudan
Bekarimda sorumluluk çok yinede annen babam yaşlı.Bekar misin
Allah yardimcin olsun ben evliyim birde o şekil düşün kira sadece baslangic borclara vs Zor kötü durumlar herkes icin ellerinden öperim anne ile babanin hayat...Bekarimda sorumluluk çok yinede annen babam yaşlı.
Ben brentfordmuymuşum laKasımpaşa Beyoğlu farketmiyor. Geye gey derim ben. Multi dediğin brenfordun sahibi lolita makine123
Kral adamsın Gokhandgnc35 reisAllah yardimcin olsun ben evliyim birde o şekil düşün kira sadece baslangic borclara vs Zor kötü durumlar herkes icin ellerinden öperim anne ile babanin hayat...