- 11,116
- 5,968
- 113
İsin kotusu sen secmen lazim. Cekilis konusu degil sanirim
Haklısın dost. Öğlen 3’e kadar yazan dostlardan iki kişiye diyelim o zamanUstad bi saat koysaydın keşke şu asaate kadar yorum yapanlardan çekiliş yapılacak diye işine de karışmak istemem tabi![]()
Tebrikler kardes. Su kazanca dagıtım yapmaya gönlün olmus. O gönlüne göre versin Allah. Şansın daim olsunDostlar mobil ödeme yapmıştım siteye kusuruma bakmayın 48 saat sonra gönderim yapabilirim ancak çekiliş yorum yapanlar arasından 2 kişiye olacak şekilde yapılacaktır. Konuyu erken açtığım için de kusura bakmayın lütfen 🙏
Çekilişyap’tan yorum yazan arkadaşların kullanıcı adlarını yazıp çekeriz üstad kazananlara da ödeme bana geldiği gibi yollarım.İsin kotusu sen secmen lazim. Cekilis konusu degil sanirim
Ya o anda mantıklı düşünemiyoruz işte 1400 lira diyosun içinde 50 liralık tam 28 KUPON var, düşünsene tek maçlık heyecan yerine 28 ayrı kupon yapabilirsin 28 ayrı kazanç olabilir umut olabilir ama o anda düşünemiyoruzYa geçen vbette kasayı 1400 yaptım gittim 2 orana bastım o da tekten yattı dost şans işte
Dostum sağolasın. Allah hepimizin gönlüne göre versinTebrikler kardes. Su kazanca dagıtım yapmaya gönlün olmus. O gönlüne göre versin Allah. Şansın daim olsun
Sansın sana su attıklarını kat kat geri çevirir umarım.Dostum sağolasın. Allah hepimizin gönlüne göre versin
Yada ihtiyacım olan 1200 liraydı mesela benim o an hiç değilse ihtiyacın olanı çekip kalanıyla devam etmek gelmiyor insanın aklına dost. Neden daha fazla kazanmıyım diye düşünüyo insan o anYa o anda mantıklı düşünemiyoruz işte 1400 lira diyosun içinde 50 liralık tam 28 KUPON var, düşünsene tek maçlık heyecan yerine 28 ayrı kupon yapabilirsin 28 ayrı kazanç olabilir umut olabilir ama o anda düşünemiyoruz![]()
Amin dostum sağolasınSansın sana su attıklarını kat kat geri çevirir umarım.
Tebrikler hocamDostlar mobil ödeme yapmıştım siteye kusuruma bakmayın 48 saat sonra gönderim yapabilirim ancak çekiliş yorum yapanlar arasından 2 kişiye olacak şekilde yapılacaktır. Konuyu erken açtığım için de kusura bakmayın lütfen 🙏
Benim ihtiyacim yok acikcasi. Cok da istemiyorum ama hep ayni kisiler kazaniyor. Adi sani duyulmamis kisiler kazansin azicikHaklısın dost. Öğlen 3’e kadar yazan dostlardan iki kişiye diyelim o zaman
Bende aynı şekildeBenim ihtiyacim yok acikcasi. Cok da istemiyorum ama hep ayni kisiler kazaniyor. Adi sani duyulmamis kisiler kazansin azicik) Olurda ben kazanirsam kupon yapip hepsini dagitacam
![]()
Şimdi uyayan arkadaşlar da vardır dostum yarın ben uyandığım gibi konuyu tekrar hortlatırım yazan olursa konuya öğlen 3 gibi çekilişi yaparız dostumYine işine karışmak gibi olmasın ama yararlancak şanslı 2 kişi zamanı biraz kısaltsan daha iyi bence diğer arkadaşlar ne der bilmem ama yinede sen bilirsin![]()
Sağolasın dostTebrıkler dostum