Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dinamikpay Hakkında

Revorevo

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
63
47
18
Dinamikpayı indirdim kayıt oldum sadece kimlik bilgilerimi girdim ardından direkt karşıma açık adresim çıktı il ilçe adres mahalle sokak diye giden. Ben daha önce kayıt etmeden nasıl bu şey adresimi tak diye buldu? Televizyonda reklamda ziraat bankasının dinamik kart reklamı da çıkıp duruyor ordada dinamik adını bulmuşlar hem ziraat bankasının dinamik banka reklamı hem bu dinamikpay uygulaması hemde dinamikpayın adresimi otomatik bulması sıkıntı hissettiriyormu sizdede

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,272
3,595
113
Papelde oyleydi midas hesap actim tc bilgilerimi girdim adresim otomatik cikti

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,021
1,074
113
Dinamikpayı indirdim kayıt oldum sadece kimlik bilgilerimi girdim ardından direkt karşıma açık adresim çıktı il ilçe adres mahalle sokak diye giden. Ben daha önce kayıt etmeden nasıl bu şey adresimi tak diye buldu? Televizyonda reklamda ziraat bankasının dinamik kart reklamı da çıkıp duruyor ordada dinamik adını bulmuşlar hem ziraat bankasının dinamik banka reklamı hem bu dinamikpay uygulaması hemde dinamikpayın adresimi otomatik bulması sıkıntı hissettiriyormu sizdede
ziraat ile dinamikpayın ilgileri yok . ziraat dinamik ziraat bankasına ait yeni bir alt kuruluş , dinamikpay ise merkez bankası izinli özel bir şirket .
adres bilgilerinin otomatik çıkması ilginç bankalarda dahi çıkmıyor .

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,216
2,761
113
Sen şeye de şaşırıyon mu bir siteye üye olunca tc ni falan yanlış yazınca uyarıyor

errayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,269
512
113
şu konu açma işine bi kısıt gelmeli millet korkmaya yer arıyor

lordsinov

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
69
28
18
Dinamikpaydan hangi sitelere yatırım yapabilirim arkadaşlar

Revorevo

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
63
47
18
Sen şeye de şaşırıyon mu bir siteye üye olunca tc ni falan yanlış yazınca uyarıyor
Ne anlatıyorsun dostum ikametgah yüklemeden adresinin otomatik uygulamaya geçmesi hangi akla mantığa sığar bütün bilgilerimiz bütün sitelerde var desen doğru olurdu içi boş komikliklerle gelmeyin borsa cüzdanları bile kayıttan sonra kyc istiyor ikametgah pdf istiyor kıçı kırık ne idüğü belirsiz uygulamada 80 milyonun adresi datası kayıtlı demektir kim bunlar ne anlatıyorsunuz cümbür cemaat