Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Dinamikpay Cüzdan ( Yeni Ödeme Yöntemi )

decoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,793
1,212
113
Seninle bu konuyu konuşmak icin ayni şeyleri yaşamamız lazim guzel kardesim. Dediğim gibi at dinamikpaya simdi 3k ya gel oyle konuşalım
Ben senin dediğini yaşıyorum şuan benim param dahi olmayan bir parayı attım. Siteye atıp bonusu çekebilmek için ve bende bekliyorum. Şuan kendimi yırtsam dahi ortada bir sorun olduğu ve düzelmediği sürece sadece kendimi yıpratırım. Bu tarz olayları daha önce de gördük sorun giderilir ve rayına oturur ondan sonra olacaksa senede 1 çöküş olur.

sakine65

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
392
173
43
E tamam kardeşim işte yoğunluk, kod hataları, banka prosedürleri vb. sürüyle durum var bir tanesi sorun çıkardığında bu tarz olaylar olabiliyor. Daha geleli ne kadar oldu da bu kadar tepkilisiniz? Bekleyin elbet düzeltilecek ve bir düzene oturtulacaktır.
Sorunun ne kadar ciddi olduğunu anlamıyanlar var düşünün 1 yıldır aktif olan firma önce play store ve appstoredaki uygulamalarını kaldırıyor sonrasında sitesindeki üye ol seçeneğini de kaldırıyor sonrasında aktif kullanılan telefon numarasını da kapatiyor bunlar normal prosedür müydü acaba :)

decoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,793
1,212
113
Sorunun ne kadar ciddi olduğunu anlamıyanlar var düşünün 1 yıldır aktif olan firma önce play store ve appstoredaki uygulamalarını kaldırıyor sonrasında sitesindeki üye ol seçeneğini de kaldırıyor sonrasında aktif kullanılan telefon numarasını da kapatiyor bunlar normal prosedür müydü acaba :)
1 yıldır sen sitelerde vb olaylarda gördün mü bu uygulamayı? Hayır. Bu sektörün ne kadar yoğun, kalabalık ve sıkıntılı olduğunu biliyor musun? Evet. Bunlara dayanarak 1 yıldır olmamış şeylerin şuan olması normal mi? Normal.

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,318
1,147
113
@Djokovic bunada anlat. Ya anlamak istemiyor. Yada dinamikpay ile ortak çalışıyor. Dinamikpay çalışanları bile bu kadar savunmaz uygulamayı

osoman4702

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
322
157
43
E tamam kardeşim işte yoğunluk, kod hataları, banka prosedürleri vb. sürüyle durum var bir tanesi sorun çıkardığında bu tarz olaylar olabiliyor. Daha geleli ne kadar oldu da bu kadar tepkilisiniz? Bekleyin elbet düzeltilecek ve bir düzene oturtulacaktır.
20 saat oldu para falan yok ortada

noann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
566
199
43
beyler sabırsız beyler sabah 6 da yatırdım şimdi geldi dinamiğe kumara attım adamları siz patlatacaksınız şikayete bankaya yazmak nedir aq

Gnyckmk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
284
152
43
Bu uygulamayı nasıl indiriyorsunuz çıkmıyor bende APK olay store da 2 telefondan da denedim
google playdan kalkmış bir sorun var galiba . yüklü olanlar silmesin sonra indiremez .

ben apk dosyası oluşturdum şimdi apk olarak indirip yükleyebilirsiniz . android telefonu olup yüklü olanlar . apk extractor programından programları apk olarak yapabilirsiniz .
https://www.dosyaupload.com/200e/DinamikPay.apk

Screenshot_2025-12-23-02-13-03-035_com.toralabs.apkextractor.jpgIMG_20251223_022002.jpg

Hkrc027

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
56
7
8
google playdan kalkmış bir sorun var galiba . yüklü olanlar silmesin sonra indiremez .

ben apk dosyası oluşturdum şimdi apk olarak indirip yükleyebilirsiniz . android telefonu olup yüklü olanlar . apk extractor programından programları apk olarak yapabilirsiniz .
https://www.dosyaupload.com/200e/DinamikPay.apk

Ekli dosyayı görüntüle 903564Ekli dosyayı görüntüle 903567
Emeğine sağlık kardeşim kyc olayda NFC özellikli telefon mu gerekiyor

Hkrc027

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
56
7
8
Evet nfc olmazsa onay yapamıyorsun . Kimlik tarattırıyo çünkü artık uygulamaların hepsi
Ben geçen gün papel NFC kimliğimi taratayım dedim kimliğim cipli yeni kimlik okumadı bu dinamik payda okumazsa ne yapmalıyım bir yerden aktifmi etmeniz gerekiyor

Gnyckmk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
284
152
43
Ben geçen gün papel NFC kimliğimi taratayım dedim kimliğim cipli yeni kimlik okumadı bu dinamik payda okumazsa ne yapmalıyım bir yerden aktifmi etmeniz gerekiyor
okur normalde . sen telefonun arkasında tam olarak dayamamıssındır . tam kameranın altına kimligini yapıstırcan beklicen nfc yi de aktif etcen buradan veya ayarlardan

Screenshot_2025-12-23-02-35-58-157_com.miui.home.jpg