Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Dinamikpay Cüzdan ( Yeni Ödeme Yöntemi )

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,288
1,848
113
ya kritpo kullanın agalar ne oldugu belli olmayan cüzdanlarla ne işiniz var sizin vallahi o kadar zor değil ya 1 kere hesabınızı açın yatırım çekim 3 dk yı geçmiyor sağlam sitelerde

ozkrm1

Üye
Yeni Üye
20
5
3
ya kritpo kullanın agalar ne oldugu belli olmayan cüzdanlarla ne işiniz var sizin vallahi o kadar zor değil ya 1 kere hesabınızı açın yatırım çekim 3 dk yı geçmiyor sağlam sitelerde
Kriptonun zerre şerefi yok fena ayar oluyorum. O yüzden yapmıyorum kanka. Eski üyeyiz bi no değişcez 3 iş günü bekletiyor onaylanmayadabilir falan uyuz oldum yapmadım valla :(

ctnbilgi

Ağlama Oyna...
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,265
717
113
valla kara haber tellalı olmak istemem ama uygulamaları play store ve appmarketten kalkmış durumda sitelerinden uye ol linki de gitmiş. Allah kolaylık versin.

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,654
785
113
benim yatırdığım 500 geçti şimdi bankama çektim ama gelmedi şimdide bunla uğraşçaz gsliba

sakine65

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
393
173
43
5k yatırmıstım uygulamalar play store ve app storedan kalkınca carpıldıgımızı anladık gecmis olsun demekki hersey bddk onaylı olması degilmis :)