- 3,145
- 1,966
- 113
Çökmüşler geçmiş olsunbenim saat 20:17'de yatırdığım 500 geçmemiş hesaba hala
Çökmüşler geçmiş olsunbenim saat 20:17'de yatırdığım 500 geçmemiş hesaba hala
Çöktüler paralarabende 700 atmıştım şimdi 4 e kadar güncelleme mi var o saate kadar geçmicek yani
500 lirayamı çöküyoÇökmüşler geçmiş olsun
Kriptonun zerre şerefi yok fena ayar oluyorum. O yüzden yapmıyorum kanka. Eski üyeyiz bi no değişcez 3 iş günü bekletiyor onaylanmayadabilir falan uyuz oldum yapmadım vallaya kritpo kullanın agalar ne oldugu belli olmayan cüzdanlarla ne işiniz var sizin vallahi o kadar zor değil ya 1 kere hesabınızı açın yatırım çekim 3 dk yı geçmiyor sağlam sitelerde
telefpna ulaşırsan araraın kanka muhattap yok karşıdayazıldığı gibi güncelleme varsa bitince geçer hesaplara herhalde geçmezse o zaman ararız illa
Sen gibi herkes mail atiyor herkes telle arıyor sonuç yok yatırimlar ortada yokmail attım bakalım donerlerse
Vurkac değildir ama uzun sürer paraların yüklenmesiyani bilmiyorum kardo vurkac yapacak olsalar bu yöntemle çekim yaptığımızda hesaba gelen ödemeleri de yapmamaları lazımdı diye düşünüyorum sabah 2 siteden bu yöntemle 6k çektim..
Güncelleme vardır inşallah diyeceğimde devlet onaylı bu nasıl çökecek ki paraya . Yüklediğim geçmedivalla kara haber tellalı olmak istemem ama uygulamaları play store ve appmarketten kalkmış durumda sitelerinden uye ol linki de gitmiş. Allah kolaylık versin.
valla inşallah güncellemedir. ben yazılımcıyım güncelleme için storedan uygulamanın silinmesi çok mantıklı gelmiyor. Ama umarım öyledir.Güncelleme vardır inşallah diyeceğimde devlet onaylı bu nasıl çökecek ki paraya . Yüklediğim geçmedi
Benim bankaya geldi şimdi paravalla inşallah güncellemedir. ben yazılımcıyım güncelleme için storedan uygulamanın silinmesi çok mantıklı gelmiyor. Ama umarım öyledir.
Ne zaman yatırdın 500 ubenim yatırdığım 500 geçti şimdi bankama çektim ama gelmedi şimdide bunla uğraşçaz gsliba
Üstte ki arkadaşa yüklenmiş parası5k yatırmıstım uygulamalar play store ve app storedan kalkınca carpıldıgımızı anladık gecmis olsun demekki hersey bddk onaylı olması degilmis![]()
500 bende öderim yanlıs anlamaÜstte ki arkadaşa yüklenmiş parası
Yok ya çökse 500 e de çöker500 bende öderim yanlıs anlama![]()