Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Dinamikpay Cüzdan ( Yeni Ödeme Yöntemi )

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,411
12,096
113
yav ağlıyonuz ödeme yöntemi kalmadı yatırım yapamıyoruz diye . şimdide patlar boşa indirmeyin diyosunuz ne emmeye geliyonuz ne gömmeye patlarsa patlasın umrumuzdamı ister 1 haftada patlasın ister 1 senede çokda önemli değil sahibi düşünsün sen ne düşünüyon
Katılıyorum dostum patlıyor patlamıyor onu mu düşüneceğiz, çıktıysa kullanacağız tabi havaleden iyidir sonuç olarak. Ayrıca devlet bilmiyor mu sanki bu aracı kurumları, açılmasına izin verdiğine göre öyle pat diye kapanmaz. Diğerleri hemen mi kapandı? İşimizi görür uzun süre diye düşünüyorum. Eyvallah bilgilendirme için.

barisytr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
415
91
28
Beyler bu QR ile yatırma tam olarak nasıl oluyor

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,188
5,019
113
Kuruluşumuza, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın 20.10.2023 tarihli ve 32345 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan kararı ile elektronik para kuruluşu olarak faaliyet izni verilmiştir.
Bu yazıyor dost sayfasında...
Yane 2023 beri faaliyetteler mi niye şimdiye kadar haberimiz olmadı ki acaba sitelerle anlaşması olmadığı mi için

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,239
1,051
113
Beyler bu QR ile yatırma tam olarak nasıl oluyor
Banka hesabının şifresini tcni cep telefon numaranı veriyorsun adamlar hesabına giriyor yatırmak istediğin tutarı ATM'den çekiyorlar. Tavsiye etmem kimseye güvenilecek vakit değil.

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,239
1,051
113
vatana millete hayırlı uğurlu olsun . 10 işlemden sonra komisyon % 0,20 mükemmelite

şimdilik baywin betist tarzı sitelerde var . 1 kac güne cogu site entegre edecektir . şimdiden kurun telefonunuza
web sitesi
https://www.dinamikpay.com/

android uygulama
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dinamikpay.dinamikpay

ios uygulama
https://apps.apple.com/tr/app/dinamikpay/id6755444782?l=tr
Dost paylaşım için teşekkürler. Kullanmak isteyen illaki kullanır, tek sorun arayı çok soğuttular, herkes kriptoya alıştı veya havale devam ettiriyor. Amacım seni eleştirmek veya başka bir amacım yok.

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,233
927
113
Kriptodan zerre anlamıyorum trust wallet tam olarak nedir

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,010
324
83
farklı forumlardada bu konu açılmış 15:47 ile 15:55 arası buda enteresan bence aynı anda tanıtım yapılmış dinamikpay ile ilgili

Zagros13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,028
1,749
113
Şimdi bu trust wallet e yatırım çekim yapabilirmiyim
kral kolay bı yontemı var oyle yaparsında binance tr bınance global ındırıp hesapları doğrulaman lazım yatırım ıcın trustu tek kullanabılırsın ama çekım yapmak için iki bınancede şart

Ares1281

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,016
337
83

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,233
927
113
kral kolay bı yontemı var oyle yaparsında binance tr bınance global ındırıp hesapları doğrulaman lazım yatırım ıcın trustu tek kullanabılırsın ama çekım yapmak için iki bınancede şart
Knk binance dışında başka kripto uygulamalarida oluyor dimi bunda numara eski güncelleme hafta surer

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,256
6,430
113
kriptoya alıştık daha kolayı yoktur bence