http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Dikkatli Olun

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
Oncelikle sunu soyliyeyim kosgep gibi firmalardan islak imza atmaniz gerekiyor hani cete olur yaparlarmi yaparlar ama ama sunu soyliyeyim size adiniza atilmis herhangi bir imza gecersizdir taki siz noterde vekalet vermediginiz taktirde ki o soylediginiz konu hakinda benimde bir bilgim yok ama alan bir kac arkadas var twterda surekli konustugum arkadaslar kolay gele

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
Bu arada dediginiz siteyi arastirdim sitede ilk 10 bin uye icin gecerli yaziyor daha sonra uye olanlar kademeli olarak dusuyormus verdileri para ama isin asli astari bence su senin yatirim ve cekiminden komisyon aliyorlar ve yapacaklari seyde su olacak buyuk ihtimalle guven toplayip buyuk vurgun olacak sahsi gorusum bu

dinyeper

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
954
734
93
yeni kanunda itiraz kabulu var artık devlet bu şekilde insanları mağdur etmiyor özellikle bu yüzden cezaevine düşen çok vardı ama artık hapis cezasıda kaldırıldı. para borcunada itiraz yolu açıldı ama belge göndermek tabiki çok mantıklı değil her halükarda