http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Dikkatli Olun

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,100
3,381
113
Göndermedim göndermem de zaten ama nasıl şirket acılabılıyor kı bızım adımıza

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,427
6,681
113
Göndermedim göndermem de zaten ama nasıl şirket acılabılıyor kı bızım adımıza
Bir çok mağdur bir sürü emsali var. Her yerde adamları var bunların Ticaret Sicil , Noter .. ruhunuz duymaz .. Bir sürü mağdur var bu şekilde

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,427
6,681
113
peki adımıza şirket açıp neler yapabilirler başkan
Şirketin adına atıyorum 50.000 sermaye koyar adamını bulur, Devletten Koskeb adı altında 5-10 yıl vadeli kredi çeker ödemez , hacizde sana gelir. Bu şekilde 100 lerce mağdur var

Kaan5948

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
284
22
18
Budela666 nicelik kişiden gelen mesaj Linkten üye olup daha sonra site içinde .hesabını onaylatinca 50 TL değerinde kripto para yükleniyor bunu bitcoine çevirip sitelere yatırım yapabilir yada nakite dönüştürebilirsin ayrıca üyelikten sonra senin referans kodunla üye olan her kişi içinde 50 TL kazanabilirsin belli sayıda veriliyor acele et ve hesabını onaylatmayi unutma hocam onay için edevletten ikametgah ve kimlik ön yüzü yeterli bolsans

Sword08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,358
1,845
113
Acaba yollasam mi ? Benim icralari da oderler amk :)

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,100
3,381
113
Şirketin adına atıyorum 50.000 sermaye koyar adamını bulur, Devletten Koskeb adı altında 5-10 yıl vadeli kredi çeker ödemez , hacizde sana gelir. Bu şekilde 100 lerce mağdur var
evet cok mantıklı geldı su an :) Hayır bankadan felan kredı cekılemez de kosgeb muhabbetı evet gayet mantıklı

Kaan5948

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
284
22
18
Bu adamları engelleyin ozmn yoksa çok kişinin canı yanar

Sword08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,358
1,845
113
Benim bilgilerimle sirket kurmak isteyenin aklina sokim amk.basina dert almakdan baska biseye yaramaz ama isin espirisi bi yana zaten boyle beyanlara guvenip evrak veren arkadaslarin da aklindan suphe ederim

• Beğen
Tepkiler: N/A

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,427
6,681
113
Ben sadece nacizane uyarıyorum. Gönderirsiniz göndermezsiniz bilemem. Herkesin özgür iradesi var. Bu şekilde çok mağdur ile karşılaştım sadece. Özellikle son zamanlarda mükemmel bir denetim boşluğu var zaten. Kimin eli kimin cebinde belli değil.

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,100
3,381
113
Benim bilgilerimle sirket kurmak isteyenin aklina sokim amk.basina dert almakdan baska biseye yaramaz ama isin espirisi bi yana zaten boyle beyanlara guvenip evrak veren arkadaslarin da aklindan suphe ederim
niye abı oyle deme 50 lıra ıcın gonderıcek ınsan cok. Sonucta burdakı ınsanlar 10 lıra ıcın kımlık gondermıyo mu :)

kubilayyldz

Üye
Yeni Üye
31
5
8
Biz konu açtık ya ondan demi kral gibi de aldım paramı bitcoin sitesinden ne sıkıntı çıkabilir ki yediremeyip bu konuyu açman çok saçma be moderatör bitcoin alım satım yasaldır e devletten se ikametgah atmak kadae doğal bişry olamaz her siteye tcsini veren adamlar yasal olan bitcoin alım satım işine gelince mi dolandırıcılıkla karşı karşıyay geliyor geçicen o işi usta kimseye yalan borcum yok aylardır forumdayım varsa kanıtın gel benim çekimime dair kanıtlarım var çünkü burda boş atıp da bizi yalancı çıkarma

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,427
6,681
113
Biz konu açtık ya ondan demi kral gibi de aldım paramı bitcoin sitesinden ne sıkıntı çıkabilir ki yediremeyip bu konuyu açman çok saçma be moderatör bitcoin alım satım yasaldır e devletten se ikametgah atmak kadae doğal bişry olamaz her siteye tcsini veren adamlar yasal olan bitcoin alım satım işine gelince mi dolandırıcılıkla karşı karşıyay geliyor geçicen o işi usta kimseye yalan borcum yok aylardır forumdayım varsa kanıtın gel benim çekimime dair kanıtlarım var çünkü burda boş atıp da bizi yalancı çıkarma
Evet seni kıskandım ben alamadım diye. Dangalak 50 TL ye bilgilerini sattın haberin yok

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,100
3,381
113
adam senı yalancı cıkarmak derdınde degıl dostum ayrıca yedıremeyecek ne var bunda. Uyarı yapıyor mıllete belli ki tanıdıgı ınsanlar var boyle magdur olan. Bitcoin alıp satmak yasal ama her siteden alınır mı sence? Kımse sana yalan soyluyorsun da demıyor 50 lıra verıyor olabılır ama neden verıyor bedavadan kım kıme para verıyor bu devırde işkillenmekte haklı degıl mı sence de ınsanlar

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,176
605
113
Şu sitelerin ismini versene dostum Bi bakalım ne olucak ben Bi deneme yapıcam :)