Bir çok mağdur bir sürü emsali var. Her yerde adamları var bunların Ticaret Sicil , Noter .. ruhunuz duymaz .. Bir sürü mağdur var bu şekildeGöndermedim göndermem de zaten ama nasıl şirket acılabılıyor kı bızım adımıza
peki adımıza şirket açıp neler yapabilirler başkanBir çok mağdur bir sürü emsali var. Her yerde adamları var bunların Ticaret Sicil , Noter .. ruhunuz duymaz .. Bir sürü mağdur var bu şekilde
Şirketin adına atıyorum 50.000 sermaye koyar adamını bulur, Devletten Koskeb adı altında 5-10 yıl vadeli kredi çeker ödemez , hacizde sana gelir. Bu şekilde 100 lerce mağdur varpeki adımıza şirket açıp neler yapabilirler başkan
Aynen onu kastediyorum kardeşim. Hepsi paravan şirket bunların bilgi belge topluyorlar.Bunumu kastediyorsun blues?
evet cok mantıklı geldı su anŞirketin adına atıyorum 50.000 sermaye koyar adamını bulur, Devletten Koskeb adı altında 5-10 yıl vadeli kredi çeker ödemez , hacizde sana gelir. Bu şekilde 100 lerce mağdur var
Denemek bedavaAcaba yollasam mi ? Benim icralari da oderler amk![]()
niye abı oyle deme 50 lıra ıcın gonderıcek ınsan cok. Sonucta burdakı ınsanlar 10 lıra ıcın kımlık gondermıyo muBenim bilgilerimle sirket kurmak isteyenin aklina sokim amk.basina dert almakdan baska biseye yaramaz ama isin espirisi bi yana zaten boyle beyanlara guvenip evrak veren arkadaslarin da aklindan suphe ederim
Biz konu açtık ya ondan demi kral gibi de aldım paramı bitcoin sitesinden ne sıkıntı çıkabilir ki yediremeyip bu konuyu açman çok saçma be moderatör bitcoin alım satım yasaldır e devletten se ikametgah atmak kadae doğal bişry olamaz her siteye tcsini veren adamlar yasal olan bitcoin alım satım işine gelince mi dolandırıcılıkla karşı karşıyay geliyor geçicen o işi usta kimseye yalan borcum yok aylardır forumdayım varsa kanıtın gel benim çekimime dair kanıtlarım var çünkü burda boş atıp da bizi yalancı çıkarmaDenemek bedava![]()
Evet seni kıskandım ben alamadım diye. Dangalak 50 TL ye bilgilerini sattın haberin yokBiz konu açtık ya ondan demi kral gibi de aldım paramı bitcoin sitesinden ne sıkıntı çıkabilir ki yediremeyip bu konuyu açman çok saçma be moderatör bitcoin alım satım yasaldır e devletten se ikametgah atmak kadae doğal bişry olamaz her siteye tcsini veren adamlar yasal olan bitcoin alım satım işine gelince mi dolandırıcılıkla karşı karşıyay geliyor geçicen o işi usta kimseye yalan borcum yok aylardır forumdayım varsa kanıtın gel benim çekimime dair kanıtlarım var çünkü burda boş atıp da bizi yalancı çıkarma
adam senı yalancı cıkarmak derdınde degıl dostum ayrıca yedıremeyecek ne var bunda. Uyarı yapıyor mıllete belli ki tanıdıgı ınsanlar var boyle magdur olan. Bitcoin alıp satmak yasal ama her siteden alınır mı sence? Kımse sana yalan soyluyorsun da demıyor 50 lıra verıyor olabılır ama neden verıyor bedavadan kım kıme para verıyor bu devırde işkillenmekte haklı degıl mı sence de ınsanlarBiz konu açtık ya ondan demi kral gibi de aldım paramı bitcoin sitesinden ne sıkıntı çıkabilir ki yediremeyip bu konuyu açman çok saçma be moderatör bitcoin alım satım yasaldır e devletten se ikametgah atmak kadae doğal bişry olamaz her siteye tcsini veren adamlar yasal olan bitcoin alım satım işine gelince mi dolandırıcılıkla karşı karşıyay geliyor geçicen o işi usta kimseye yalan borcum yok aylardır forumdayım varsa kanıtın gel benim çekimime dair kanıtlarım var çünkü burda boş atıp da bizi yalancı çıkarma
Evet seni kıskandım ben alamadım diye. Dangalak 50 TL ye bilgilerini sattın haberin yok