- 1,579
- 488
- 83
öyle oluyomu yaitiraz süreni geçirmediysen ödeyecek durum yoksa ilğili adileye'ye dilekçe yaz götür teslim et ödeyecek durumum yok kararın ya ertelenmesine yada fes edilmesine dosyada 2 türlüde düşüyor
öyle oluyomu yaitiraz süreni geçirmediysen ödeyecek durum yoksa ilğili adileye'ye dilekçe yaz götür teslim et ödeyecek durumum yok kararın ya ertelenmesine yada fes edilmesine dosyada 2 türlüde düşüyor
1 odayı boşaltın oraya memurlar yerleşir ödeme alınana kadar.Merhaba arkadaşlar Digitürk ikametgah evime haciz kağıdı göndermiş ama ev benim üstüme değil ev ile alakalı bi sorun olur mu?
Konunu bölmek gibi olmasinda 4 banka demissin bende 2 bankadan patladim. Ne tur bisey oluyor eve geliyorlarmi aile evine peder ogrenirse cok sknti cekecem bendeMerhaba arkadaşlar Digitürk ikametgah evime haciz kağıdı göndermiş ama ev benim üstüme değil ev ile alakalı bi sorun olur mu?
Nereden bakiliyor bunaEkli dosyayı görüntüle 715160 Örnek yeterli sanırım
Eski dosyalara oluyomu acaba itiraz etmedim amaEkli dosyayı görüntüle 715160 Örnek yeterli sanırım
Olum 300 500 için bu durumlara niye düşüyosun bi sekil ödeseydin yaMerhaba arkadaşlar Digitürk ikametgah evime haciz kağıdı göndermiş ama ev benim üstüme değil ev ile alakalı bi sorun olur mu?
uyapNereden bakiliyor buna
tekrar bi ödeme emri gönderdiklerinde gerekçeli bi mazaretle ödeme durumun olmadığını bildir detalı açıklamaya bak amaEski dosyalara oluyomu acaba itiraz etmedim ama
Ödeme emri gelmiyor kaç senedir ama sırf hatlara 150 bin var para cekiyodum hatlardab paycel pokus mokus millet bilmiyoken içinden geçtik hepsinin bütün kısıtlamaları bendnndolayi yapmıştır o uygulamalar eminim nays iyzico hattan para çekip iyzico ya atıp ordan bankama ayıp cekiyodum şimdi kalktı otekrar bi ödeme emri gönderdiklerinde gerekçeli bi mazaretle ödeme durumun olmadığını bildir detalı açıklamaya bak ama
Yarın icradan direk satışa çıkar muammam bedel ileNasıl satıyorlar? Dask mı geçiyorsun yoksa ciddi misin