- 4,736
- 2,187
- 113
Sen de anliyo gibisinHelal dost anljyon bu isten
Sen de anliyo gibisinHelal dost anljyon bu isten
Kusüratla devam edelim olmazsa 4 iyidir bence riske atmayalım 5 kişiye de yollariz diye düşünüyorum hem 5 kişi de nasiplenmis olur 5 k yapicaz diye kaybetmeyelim kasayı 1 saattir ugrasiyoruzNe yapıyorsun Kral devam mı
Bence edilmez1k riske edilebilir hedefi için
Helal dost mantıklı olan budur tebrikler.Kusüratla devam edelim olmazsa 4 iyidir bence riske atmayalım 5 kişiye de yollariz diye düşünüyorum hem 5 kişi de nasiplenmis olur 5 k yapicaz diye kaybetmeyelim kasayı 1 saattir ugrasiyoruz
Mantıklı dost @dgknsar18Kusüratla devam edelim olmazsa 4 iyidir bence riske atmayalım 5 kişiye de yollariz diye düşünüyorum hem 5 kişi de nasiplenmis olur 5 k yapicaz diye kaybetmeyelim kasayı 1 saattir ugrasiyoruz
Içimden geçeni okumuşsun bak aşağı ne yazdımKusüratla devam edelim olmazsa 4 iyidir bence riske atmayalım 5 kişiye de yollariz diye düşünüyorum hem 5 kişi de nasiplenmis olur 5 k yapicaz diye kaybetmeyelim kasayı 1 saattir ugrasiyoruz
Haklısın dostKusüratla devam edelim olmazsa 4 iyidir bence riske atmayalım 5 kişiye de yollariz diye düşünüyorum hem 5 kişi de nasiplenmis olur 5 k yapicaz diye kaybetmeyelim kasayı 1 saattir ugrasiyoruz
Sen bilirsin reisKusüratla devam edelim olmazsa 4 iyidir bence riske atmayalım 5 kişiye de yollariz diye düşünüyorum hem 5 kişi de nasiplenmis olur 5 k yapicaz diye kaybetmeyelim kasayı 1 saattir ugrasiyoruz
Bence de hocamKusüratla devam edelim olmazsa 4 iyidir bence riske atmayalım 5 kişiye de yollariz diye düşünüyorum hem 5 kişi de nasiplenmis olur 5 k yapicaz diye kaybetmeyelim kasayı 1 saattir ugrasiyoruz
Elbette reisBeyler yazdığım mesajda hem fikir miyiz
Olur kank sen takıl elinde ki paradan olmaBeyler yazdığım mesajda hem fikir miyiz
1200 bas dostBeyler yazdığım mesajda hem fikir miyiz
Küsüratla bile oynama benceBeyler yazdığım mesajda hem fikir miyiz
Para senin para bize giren çıkan yok takıl kafana göreBeyler yazdığım mesajda hem fikir miyiz
Doğru dedin. Bol şanslar son adım içinKusüratla devam edelim olmazsa 4 iyidir bence riske atmayalım 5 kişiye de yollariz diye düşünüyorum hem 5 kişi de nasiplenmis olur 5 k yapicaz diye kaybetmeyelim kasayı 1 saattir ugrasiyoruz