Pahalı olmasını da geçtim. İnsanı mal yerine koyuyorlar. Damızlık inek gibi görüyorlar. Örneğin 1 gün yatış aslında yeterliyse onu 3 gün falan yapmaya çalışırlar. Kolpadan birçok şeyler yaparlar faturayı iyice kabartabilmek içinSoygun bildiğin
Özel hastanelerde sigorta bile para etmiyor bazi özel hastenelerde mayne bin TL bazı yerlerde iki bin TL herkes kafasına göre yazıyor özel hastanelerde kimler sahibi beliDevlet, vatandaşlarını özel hastanelerin kucağına atıyor. Ülkenin sağlık bakanı bile özel hastaneler zincirinin sahibi. Anayasada sosyal devlet olduğumuz yazıyor fakat özel hastanelerin sayısı devlet hastanelerini çoktan solladı.
Nenem rahatsızlandığında devlet hastanesinde yer olmadığı için 3 gün boyunca özel hastanede yatırmıştık. 30 k fatura geldi. 5 yıldızlı otel tarifesi. O da geçen yaz. Şu an belki 50 k bile fatura çıkartırlar. Hiçbir etik ahlaki anlayışları da yok. Tek dertleri geçirebildikleri kadar geçirmek. Belki 1 gün yatış yeterliydi ama özellikle gün sayısını arttırabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bütün tetkikleri yapıldığı halde en son çıkarken bir de ultrasona göndermek istediler kadını. Babam zaten herşeyine bakılmadı mı bu nereden çıktı şimdi gider ayak deyince geri çekti doktor
Giderken bile geçirmeye çalışıyorlar şerefsizler. Dünyada en adi 3-5 meslekten birisi de özel hastane işletmeciliğidir. Bence hayat kadınları çok daha şerefli
Milletten bu kadar vergi toplayıp, özel hastanelerin kucağına atmak.... Harikaymış.Özel hastanelerde sigorta bile para etmiyor bazi özel hastenelerde mayne bin TL bazı yerlerde iki bin TL herkes kafasına göre yazıyor özel hastanelerde kimler sahibi beli
Millet uyanık ama ülkede muhalefette beceriksiz ışık vermiyor kardeşim al birini vur ötekine hepsi aynı bk bu ülkeyi düzeltecek hiçbir parti yok kim yonetse ya aynı devam eder yada daha beter oluruzMilletten bu kadar vergi toplayıp, özel hastanelerin kucağına atmak.... Harikaymış.
Ama diyanet var nasıl olsa. Çıkarlar millete şükredin, sabredin derler bitti gitti. Diyaneti boşuna bu kadar beslemiyorlar. Milletin mışıl mışıl uyuması lazım
Muhalefeti ben de beğenmiyorum fakat demokrasi bu yüzden var. Ülkeyi yönetenleri beğenmiyorsan değiştirirsin. Sonra yeni gelenleri de beğenmediysen tekrar değiştirirsin. Bu ülke kimsenin malı değil. Bu millet te kimsenin paryası değilMillet uyanık ama ülkede muhalefette beceriksiz ışık vermiyor kardeşim al birini vur ötekine hepsi aynı bk bu ülkeyi düzeltecek hiçbir parti yok kim yonetse ya aynı devam eder yada daha beter oluruz
Aq sistemi özele yonlendiriyor vatandaşı sağlık bakanının özel hastaneleri olursa sağlık sistemi nah gelisir Avrupa bizi kiskaniyor ver mehteri dayı🤣kardiyolojiden randevu alayım dedim Şehir hastanesi- eğitim araştırma- devlet hastanesi üçü de 4 hafta sonraya veriyor 😂. Yarına medicalparkta 2500 liraya aldım randevu.
Görünmeyen şeylerde var devlete iteledikleri senin benim uzerimizden az namussuz değil özel hastanelerPahalı olmasını da geçtim. İnsanı mal yerine koyuyorlar. Damızlık inek gibi görüyorlar. Örneğin 1 gün yatış aslında yeterliyse onu 3 gün falan yapmaya çalışırlar. Kolpadan birçok şeyler yaparlar faturayı iyice kabartabilmek için
Sana diyorum ya. Özel hastane işletmeciliğinin yanında hayat kadınları yüz bin kat daha şerefli kalır. Gerçekten abartmıyorum
Bunların yüzüne ana bacı sövsen muhtemelen alışık olacaklarından duvar gibi yüzüne bakarlar
En sevdikleri hastalar milletvekilleri ve onların yakınlarıdır zaten. Herşeyi devlet karşıladığından dolayı faturayı kabartabildikleri kadar kabartırlar.Görünmeyen şeylerde var devlete iteledikleri senin benim uzerimizden az namussuz değil özel hastaneler
Faga konudan benim üzerime hemen ban yemen patlattı kanka hahshsjsjsjsBende birde sigortada yok aiqiqi devletede para ödüyorum (bagkur var ama borç varmış)
O bana niye ban attı aiqiq anlamadım hallaFaga konudan benim üzerime hemen ban yemen patlattı kanka hahshsjsjsjs
Benimkide nedensizdi başkana daimona yazdım ikiside döndü sağolsunlar. Konu dışında konuşmadan yemişim bide banlanan kişinin adını geçirmekten.O bana niye ban attı aiqiq anlamadım halla
gunaydın dostum gecmıs olsunDirseğim kırılmıştı 6 hafta oldu alçidan çıktı 1 hafta sonra tekrar gel demişti bugün gittim fiziktedaviye gönderdi fiziktedavi 38 gün sonraya sıra var dedi
(Üniversite hastanesi)
Mecbur parayı verip paralı fizik tedaviye gideceğim
Hani sağlık sistemi çok iyiydi auququ
Eee açtılar miBenimkide nedensizdi başkana daimona yazdım ikiside döndü sağolsunlar. Konu dışında konuşmadan yemişim bide banlanan kişinin adını geçirmekten.
Yok 1 haftaEee açtılar mi