Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Devlet Hastanesi Sorunları

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,495
2,651
113
Pahalı olmasını da geçtim. İnsanı mal yerine koyuyorlar. Damızlık inek gibi görüyorlar. Örneğin 1 gün yatış aslında yeterliyse onu 3 gün falan yapmaya çalışırlar. Kolpadan birçok şeyler yaparlar faturayı iyice kabartabilmek için

Sana diyorum ya. Özel hastane işletmeciliğinin yanında hayat kadınları yüz bin kat daha şerefli kalır. Gerçekten abartmıyorum

Bunların yüzüne ana bacı sövsen muhtemelen alışık olacaklarından duvar gibi yüzüne bakarlar

hasCons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
511
146
43
Devlet, vatandaşlarını özel hastanelerin kucağına atıyor. Ülkenin sağlık bakanı bile özel hastaneler zincirinin sahibi. Anayasada sosyal devlet olduğumuz yazıyor fakat özel hastanelerin sayısı devlet hastanelerini çoktan solladı.

Nenem rahatsızlandığında devlet hastanesinde yer olmadığı için 3 gün boyunca özel hastanede yatırmıştık. 30 k fatura geldi. 5 yıldızlı otel tarifesi. O da geçen yaz. Şu an belki 50 k bile fatura çıkartırlar. Hiçbir etik ahlaki anlayışları da yok. Tek dertleri geçirebildikleri kadar geçirmek. Belki 1 gün yatış yeterliydi ama özellikle gün sayısını arttırabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bütün tetkikleri yapıldığı halde en son çıkarken bir de ultrasona göndermek istediler kadını. Babam zaten herşeyine bakılmadı mı bu nereden çıktı şimdi gider ayak deyince geri çekti doktor

Giderken bile geçirmeye çalışıyorlar şerefsizler. Dünyada en adi 3-5 meslekten birisi de özel hastane işletmeciliğidir. Bence hayat kadınları çok daha şerefli
Özel hastanelerde sigorta bile para etmiyor bazi özel hastenelerde mayne bin TL bazı yerlerde iki bin TL herkes kafasına göre yazıyor özel hastanelerde kimler sahibi beli

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,495
2,651
113
Özel hastanelerde sigorta bile para etmiyor bazi özel hastenelerde mayne bin TL bazı yerlerde iki bin TL herkes kafasına göre yazıyor özel hastanelerde kimler sahibi beli
Milletten bu kadar vergi toplayıp, özel hastanelerin kucağına atmak.... Harikaymış.

Ama diyanet var nasıl olsa. Çıkarlar millete şükredin, sabredin derler bitti gitti. Diyaneti boşuna bu kadar beslemiyorlar. Milletin mışıl mışıl uyuması lazım

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Milletten bu kadar vergi toplayıp, özel hastanelerin kucağına atmak.... Harikaymış.

Ama diyanet var nasıl olsa. Çıkarlar millete şükredin, sabredin derler bitti gitti. Diyaneti boşuna bu kadar beslemiyorlar. Milletin mışıl mışıl uyuması lazım
Millet uyanık ama ülkede muhalefette beceriksiz ışık vermiyor kardeşim al birini vur ötekine hepsi aynı bk bu ülkeyi düzeltecek hiçbir parti yok kim yonetse ya aynı devam eder yada daha beter oluruz

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,495
2,651
113
Millet uyanık ama ülkede muhalefette beceriksiz ışık vermiyor kardeşim al birini vur ötekine hepsi aynı bk bu ülkeyi düzeltecek hiçbir parti yok kim yonetse ya aynı devam eder yada daha beter oluruz
Muhalefeti ben de beğenmiyorum fakat demokrasi bu yüzden var. Ülkeyi yönetenleri beğenmiyorsan değiştirirsin. Sonra yeni gelenleri de beğenmediysen tekrar değiştirirsin. Bu ülke kimsenin malı değil. Bu millet te kimsenin paryası değil

Sürekli aynı şeyi deneyerek farklı sonuçlar elde etmeye çalışmak deliliktir demiş Albert Einstein

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
kardiyolojiden randevu alayım dedim Şehir hastanesi- eğitim araştırma- devlet hastanesi üçü de 4 hafta sonraya veriyor 😂. Yarına medicalparkta 2500 liraya aldım randevu.
Aq sistemi özele yonlendiriyor vatandaşı sağlık bakanının özel hastaneleri olursa sağlık sistemi nah gelisir Avrupa bizi kiskaniyor ver mehteri dayı🤣

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
Pahalı olmasını da geçtim. İnsanı mal yerine koyuyorlar. Damızlık inek gibi görüyorlar. Örneğin 1 gün yatış aslında yeterliyse onu 3 gün falan yapmaya çalışırlar. Kolpadan birçok şeyler yaparlar faturayı iyice kabartabilmek için

Sana diyorum ya. Özel hastane işletmeciliğinin yanında hayat kadınları yüz bin kat daha şerefli kalır. Gerçekten abartmıyorum

Bunların yüzüne ana bacı sövsen muhtemelen alışık olacaklarından duvar gibi yüzüne bakarlar
Görünmeyen şeylerde var devlete iteledikleri senin benim uzerimizden az namussuz değil özel hastaneler

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
Allah kimseyi düşürmesin devlet hastanesi aman Allah ölmeyecek adam orda ölür vallahi bak

Mete011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,368
853
113
Bende devlet hastanesinden çok çektim. Şükür artık özel sağlık sigortam var kurtuldum

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,495
2,651
113
Görünmeyen şeylerde var devlete iteledikleri senin benim uzerimizden az namussuz değil özel hastaneler
En sevdikleri hastalar milletvekilleri ve onların yakınlarıdır zaten. Herşeyi devlet karşıladığından dolayı faturayı kabartabildikleri kadar kabartırlar.

Devlet te sonra millete kabartır

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
Bende birde sigortada yok aiqiqi devletede para ödüyorum (bagkur var ama borç varmış)

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
528
278
63
Geçen sene nefes darlığı sürekli öksürük yutkunma zorluğu ve haftada 1-2 defa astım krizi geçiriyordum son raddeye kadar hastaneye gitmemeye çalıştım googledan belirtileri araştırınca gırtlak kanseri ve akciğer kanseri ihtimali olduğunu gördüm artık yediğim şeyleri yutamaz hale gelince göğüs hastalıklarından randevu alayım dedim en erken 3 ay sonraya gün verdi gitmedim sigarayı bıraktım şu an hafif nefes darlığı var sadece

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,267
705
113
Dirseğim kırılmıştı 6 hafta oldu alçidan çıktı 1 hafta sonra tekrar gel demişti bugün gittim fiziktedaviye gönderdi fiziktedavi 38 gün sonraya sıra var dedi
(Üniversite hastanesi)

Mecbur parayı verip paralı fizik tedaviye gideceğim

Hani sağlık sistemi çok iyiydi auququ
gunaydın dostum gecmıs olsun

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,862
4,820
113
Devletin ne hastanesine, ne okuluna, ne adalet SARAYINA 🤣🤣 ( adalet sarayı!! , saray ve adalet, krallık, padişahlık ve adalet kelimeleri yan yana, dikkat !!!) ne dini kurumlarina, ne toplumsal kurumlarına, ne de mezarlığına , vsvsvs ... uzak durun.Ne bela varsa , bunlarda mevcut