kardeşim durum ne çekimin sonuçlandımıyazarım ama sanmıyorum ödeyeceklerini adamların lisansı falan da keşke yatırmasaydım para falan.
kardeşim durum ne çekimin sonuçlandımıyazarım ama sanmıyorum ödeyeceklerini adamların lisansı falan da keşke yatırmasaydım para falan.
bu laflar nedir ya gerçekten rezalet.kardeşim geçmiş olsun sen para kaybedip dolandırıldın bende dolandırıcı sitede kazancımı çekemicem ikimizede geçmiş olsunDolandırıcılar şimdi muhtardan belge al diyor bide konuşma uslublarına bak Ekli dosyayı görüntüle 38434 Ekli dosyayı görüntüle 38435 Ekli dosyayı görüntüle 38436 Ekli dosyayı görüntüle 38437 Ekli dosyayı görüntüle 38438 Ekli dosyayı görüntüle 38439
Bu belgeyi de at sonraki bahaneleri nedir cok merak ediyorumİlk defa yaşadım bu dolandırılma olayını harbiden doğruymuş diyorlardı her siteye atlama diye.. neyse bilinçlendik umarım başka kimseyi dolandırmazlar.
attım belgeyi muhtarlık atmadım edevletten attım ikametgahBu belgeyi de at sonraki bahaneleri nedir cok merak ediyorum
kim yok diyor?Freebet yok diyor
dostum ne oldu sonuçlandımı çekimin varmı bir gelişmeattım belgeyi muhtarlık atmadım edevletten attım ikametgah
pes bu kadarınada harbidenBelge attım hesap kapadılar yatırma para falan dolandırıcı bunlar.
bende yarın yatıracağım umarım öderlerben belgeleri dün göndermiştim bugün sabah mail geldi belgeleriniz onaylanmıştır çekim yapabilirsiniz diye çektim papara ile 10 dakikada gönderdiler şaka gibi umudu kesmiştim ama geldi para
belge olarak ne gönderdinben belgeleri dün göndermiştim bugün sabah mail geldi belgeleriniz onaylanmıştır çekim yapabilirsiniz diye çektim papara ile 10 dakikada gönderdiler şaka gibi umudu kesmiştim ama geldi para
kimlik ön arka yüzü bide e devletten yerleşim yeri belgesibelge olarak ne gönderdin