- 5,755
- 3,784
- 113
Senin o At sucuk olurmu, satalım kumar yapalımKesin atar 30 günün 28 günü adam da kuruş yok slot sevdasından
Senin o At sucuk olurmu, satalım kumar yapalımKesin atar 30 günün 28 günü adam da kuruş yok slot sevdasından
Birader seninle aynı Kovuşta yattık, Koğuşta , Ayak Kokun, tütün sigaran gece sabaha kadar horlaman zart zurt osurman hepsine elbet bi gün biter diyerekten sustum. Senin bana bi ömür vereceğin vardost benim adresim yok, paratim olur mu?
Bu neyin kafasıSenin o At sucuk olurmu, satalım kumar yapalım
Yarın 4 ayrı yere fiber kablo döşicem işe gitmeden güneş geçti başımaBu neyin kafası
Valla sanmıyorum.Birader seninle aynı Kovuşta yattık, Koğuşta , Ayak Kokun, tütün sigaran gece sabaha kadar horlaman zart zurt osurman hepsine elbet bi gün biter diyerekten sustum. Senin bana bi ömür vereceğin var![]()
Posta kutunu yaz atayımdost benim adresim yok, paratim olur mu?
adres yok diyorum posta kutusu istiyorsun. Konargöçerim ben. Papara, Payco, Paratim, Parolapara falan bunlar olur ama.Posta kutunu yaz atayım
Slot oynadığımı nerden biliyon da konuşuyorsun Daltonlar kafanı... Belli oluyor redkit 😂😂😂Kesin atar 30 günün 28 günü adam da kuruş yok slot sevdasından
Yaz paparaadres yok diyorum posta kutusu istiyorsun. Konargöçerim ben. Papara, Payco, Paratim, Parolapara falan bunlar olur ama.
Ciddiye alsam yazıcam da, sende varsa varsa sana kadar para vardır. Sağol ama inceliğin için güzel kardeşim.Yaz papara
Konu sahibine dedimSlot oynadığımı nerden biliyon da konuşuyorsun Daltonlar kafanı... Belli oluyor redkit 😂😂😂
PuhahaAlta maçına iy dep atar diyorum ev 2 tane atiyor
Komik miPuhaha
Senin kafa gidik bee redkit 😂Konu sahibine dedim
Tek golden 11800 yatsa seninde giderSenin kafa gidik bee redkit 😂
Texoma iy kg vara kaldım 11700 gelirse hedef 15k dost getirelim şunuSenin kafa gidik bee redkit 😂
Ödül var mı 🙃Texoma iy kg vara kaldım 11700 gelirse hedef 15k dost getirelim şunu
Var gel konu actimcÖdül var mı 🙃
Red Kit adamdır gerisi pijama takımıVar gel konu actimc