- 6,720
- 2,434
- 113
Kardeşim yüreğine sağlık valla diyorum da sevmiyorum ben ulu orta harbiden sağol 60 la devam hedef 300 olsun erhan halleder onuVallaha ayıp edersin diyim
Kardeşim yüreğine sağlık valla diyorum da sevmiyorum ben ulu orta harbiden sağol 60 la devam hedef 300 olsun erhan halleder onuVallaha ayıp edersin diyim
Gencoya sallıyomat istediğine daha önce -de oldugun bi yer olsun ver bana şifreyi vpn ile gircem
at kardeşimGencoya sallıyom
Kanka yap güzel bir kasa 300 de adam başı 50 alak lahadi bakalım umudumuz yeşerdi yine![]()
koskoca kumarbazı 20 liralarla ugrastırmayın ben kardeşime hıtri ayarlıcamKardeşim yüreğine sağlık valla diyorum da sevmiyorum ben ulu orta harbiden sağol 60 la devam hedef 300 olsun erhan halleder onu
ben cekiyom benım tarzda 12 sayı yok maksımum 8 sayı gelirse 2mize hesabıOlm genco itlik yapıyo rulette ben bile yaşadım
60 reco 60 hallettik biz .45mı 60 mı
eyvallah sağolasınHerkese tskrler 90 TL dağıtım olmuştur . Ben kaçar bol sans![]()
adamsın Hüseyinim Allaha emanetHerkese tskrler 90 TL dağıtım olmuştur . Ben kaçar bol sans![]()
Görüşürüz gülümadamsın Hüseyinim Allaha emanet
Hayırlı günler kankamHerkese tskrler 90 TL dağıtım olmuştur . Ben kaçar bol sans![]()
Görüşürüz kardeşim kalpGörüşürüz gülüm![]()
Eyvallah kardeşim . Adamlığını yaptı bilginize .Herkese tskrler 90 TL dağıtım olmuştur . Ben kaçar bol sans![]()
La kanka kasma kendini kaybetsende organın sağolsunBarış sen şimdi aldıysan sigara prasnı bekle 60ı kaybedersek umudumuz olsun