- 13,418
- 8,912
- 113
Kanka ilk etapta 20 yi eritirsinde gelen 3 liralık kayıp bonusunu rahat 500 e vurursun20 geliyor bi 500 yapar mıyız
Kanka ilk etapta 20 yi eritirsinde gelen 3 liralık kayıp bonusunu rahat 500 e vurursun20 geliyor bi 500 yapar mıyız
500 nekı20 geliyor bi 500 yapar mıyız
Anlamadığım şu hem maç sayfasını takip edip hem foruma nası girebiliyosun çoklu pencere falan mı var , biz ihtiyarladık teknolojiden uzaklaştıkTelde daha hızlıyım![]()
Sekme sekmeAnlamadığım şu hem maç sayfasını takip edip hem foruma nası girebiliyosun çoklu pencere falan mı var , biz ihtiyarladık teknolojiden uzaklaştık![]()
ben anladım onun olayını pcden maçı izleyip telefondan yazıyorAnlamadığım şu hem maç sayfasını takip edip hem foruma nası girebiliyosun çoklu pencere falan mı var , biz ihtiyarladık teknolojiden uzaklaştık![]()
Yok pc degılımben anladım onun olayını pcden maçı izleyip telefondan yazıyor![]()
en son 20 lirayla 2500 çektim ocaktahımına bile goruz
Telde macı acıp ses kasıomben anladım onun olayını pcden maçı izleyip telefondan yazıyor![]()
Lan olm mümkün değil lan ben bazen bet 365 ten izliyom sayı oluyo olur olmaz bakıyorum sen yazmışsın o nası bi sekmeden sekmeye zıplayış mk . Neyse tebrik eder başarılarının devamını dilerimSekme sekme![]()
Lan olm mümkün değil lan ben bazen bet 365 ten izliyom sayı oluyo olur olmaz bakıyorum sen yazmışsın o nası bi sekmeden sekmeye zıplayış mk . Neyse tebrik eder başarılarının devamını dilerim![]()
Adam takipte bambaşka çözümler bulmuş helal olsunTelde macı acıp ses kasıom![]()
Az oynamadıkAdam takipte bambaşka çözümler bulmuş helal olsunSanki Cs atıyor kardeşim
![]()
aynen reco fiber mi kullanıyon interneti hayırdır sen olumLan olm mümkün değil lan ben bazen bet 365 ten izliyom sayı oluyo olur olmaz bakıyorum sen yazmışsın o nası bi sekmeden sekmeye zıplayış mk . Neyse tebrik eder başarılarının devamını dilerim![]()
daha 2 gün önce 40 ı 1400 yaptım ama çekmedim neden çünkü 2000 yapcakmışım beynimce düz hesap . Al mk cigara yok cepte herneyse ya maça odaklanalım sinirlendim gidip kesicem kendimien son 20 lirayla 2500 çektim ocakta
70 lirayla 3bin martta
onun harici 1k şubatta var 2 tane bi tanede 750 var bu ay hani para nerde 20liradan cıktık mı bereketi olmuyor
Hadı ınsallahİkinci çeyrek philadelpia -4.5 alındı 2 orandan