- 42,718
- 12,609
- 113
Kanka suandan ıtıbaren begenenlerı alma 
Hadı onsallah hallolurarayamadım geçe kaldık kontor bitmişti evdeki abiyi bekledim bugun arıcam kısmetse
Reis roll amacına ulaşırsa bi sana bide bana çıkarsa 20 lira al sana 40 lira otobüs zaten 30 , 10 lira da yolluk yaparsın kendineya valla nasıl istiyom Barış geleyim diye inan onun için zorladım yav bi gelsek güzel makara döndürürdük
yav en az 200 300 olsun öyle gelmem kanka ben tribe girerimReis roll amacına ulaşırsa bi sana bide bana çıkarsa 20 lira al sana 40 lira otobüs zaten 30 , 10 lira da yolluk yaparsın kendine![]()
aynen sadece beğenenler ben öyle yaptım rollingte beğenenlerin hepsine attıkŞartlar öyleymiş galiba ama begenenlerden oluyomus
Olm bende de yok ki para o yüzden tribe girmene gerek kalmıcak hahayav en az 200 300 olsun öyle gelmem kanka ben tribe girerim![]()
parasız olmaz be reis valla rhat edemeyizOlm bende de yok ki para o yüzden tribe girmene gerek kalmıcak haha![]()
Tamam bızdeBeyler benim az isim var kusura bakmayın 30-40 dk gelirim siz maçı wonlatin![]()
ikimizin de dakkası bile yok mk telefonlarda rezilliğe bak biz nası adamlarız laparasız olmaz be reis valla rhat edemeyiz![]()
Benım telde var ben ararsam olmazikimizin de dakkası bile yok mk telefonlarda rezilliğe bak biz nası adamlarız la![]()