- 3,775
- 1,014
- 113
Hedefe ulasirsak 3 kişi 20 olsun .
Siteye atım önce 5 dk
Siteye atım önce 5 dk
BurdayııııımHedefe ulasirsak 3 kişi 20 olsun .
Siteye atım önce 5 dk
bol şans kardeşim bu saatten sonra biz zor yürürüz 20yleHedefe ulasirsak 3 kişi 20 olsun .
Siteye atım önce 5 dk
Hosgeldın brobol şanslar takipteyiz
rollingcinin konusunu sen açtın sandım bu ne hızdır yiğidimBurdayııııım
Roll bıter kazanırsak ortak denıyelım brobol şans kardeşim bu saatten sonra biz zor yürürüz 20yle![]()
Hızımı bılırsın brorollingcinin konusunu sen açtın sandım bu ne hızdır yiğidim![]()
ahh recebim bu kardeşin ne 10klar gördü bu kumardan nasıl zoruma gidiyo şimdi 1k bile yapamamakRoll bıter kazanırsak ortak denıyelım bro
Dırek 3lurolldan kazanırsak bende erhana vercem naparsa yapsın![]()
O performansların yakın bro paparan bı acılsınahh recebim bu kardeşin ne 10klar gördü bu kumardan nasıl zoruma gidiyo şimdi 1k bile yapamamak
Paparanın kıtlenmesınden hep o gerdı senıahh recebim bu kardeşin ne 10klar gördü bu kumardan nasıl zoruma gidiyo şimdi 1k bile yapamamak
ya valla nasıl istiyom Barış geleyim diye inan onun için zorladım yav bi gelsek güzel makara döndürürdükO 20 yle neler yapılır![]()
Ne ıslemı yapılıo kıtlenınce ?Papara ısın molcak kanka acılacakmıymıs @erhanbey22
arayamadım geçe kaldık kontor bitmişti evdeki abiyi bekledim bugun arıcam kısmetsePapara ısın molcak kanka acılacakmıymıs @erhanbey22
bol şans takipteyizBeyler SS alamiyorum ses açma kapama tuşu bozuk ilk maç golden state 1.ceyrek 53.5 üst 57 bastım gelirse 105