http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dertliyim Kederliyim

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Öyle olur şimdi Sabri yazdimi yok cekiyorlardir
Ben herkese aynı şeyi diyom aga yapmayın etmeyin diyorum tecrübeyle sabit çünkü nisan ayında 200-250 k kazandım forumsa 50 hibe ettim 15 k borç verdim dolandırıldım 3-4 k hibe ettiğim adam geldi bana ben 200 vursam sana 10 k atardım diye trip falan attı kimseden şans parası almıyorum ne alsamda geri veririm hayrına atınca ya yüzüne vururlar yada sen attığında bi daha selam vermezler tefecilere düştük kapımızı çalan olmadı

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Ben herkese aynı şeyi diyom aga yapmayın etmeyin diyorum tecrübeyle sabit çünkü nisan ayında 200-250 k kazandım forumsa 50 hibe ettim 15 k borç verdim dolandırıldım 3-4 k hibe ettiğim adam geldi bana ben 200 vursam sana 10 k atardım diye trip falan attı kimseden şans parası almıyorum ne alsamda geri veririm hayrına atınca ya yüzüne vururlar yada sen attığında bi daha selam vermezler tefecilere düştük kapımızı çalan olmadı
okadar para vurdun birkere novasky al benden bı kasa Tuborg al demedin ulan sully faiz %200 ulan sana puahaj

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,498
14,845
113
Tefeci sıkıntı Allah düşmanımı düşürmesin yaşadım pislikler

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Niye dinlemedin dost durumlar iyiyken çok kumara kaptiriyordun dagitimida öyle hara ediyordun yapaacak birşey yok iş nerede ariyon sen
İzmir dost, bi yerden haber bekliyorum şuanda bi bekçilik işi var 26.5 maaş veriyolar güzel olanakları. Ama dedigim gibi kedim rahatsızlandı şuan harbiden çok kötüyüm demin ağladım üzüntüden. Komik gelmesin ama Müge Anlı'ya bile mail attım yardım istedim durumlarım o kdr boktan yani. Hâla tarlada kalıyorum zaten ev mev her bok gitti biliyonuz.. Cepte 1 lira yok , Belediye veterineriyle görüşçem bi şekilde belki orada tedavi ettirebilirm çok kötü bir hastalık böbrekler iflas edip öldürebiliyor öyle bir şey olursa hayatta yaşamak için hiç bir amacım kalmaz benim tek evladım o inanın yaşamayan bilemez kendi evladınızla aynı şey resmen..

Hepte beni buluyor böyle şeyler böyle çaresiz zamanlarda allah kahretsin ne biçim hayat bu ya

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,750
8,819
113
Geçmiş olsun.

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
İzmir dost, bi yerden haber bekliyorum şuanda bi bekçilik işi var 26.5 maaş veriyolar güzel olanakları. Ama dedigim gibi kedim rahatsızlandı şuan harbiden çok kötüyüm demin ağladım üzüntüden. Komik gelmesin ama Müge Anlı'ya bile mail attım yardım istedim durumlarım o kdr boktan yani. Hâla tarlada kalıyorum zaten ev mev her bok gitti biliyonuz.. Cepte 1 lira yok , Belediye veterineriyle görüşçem bi şekilde belki orada tedavi ettirebilirm çok kötü bir hastalık böbrekler iflas edip öldürebiliyor öyle bir şey olursa hayatta yaşamak için hiç bir amacım kalmaz benim tek evladım o inanın yaşamayan bilemez kendi evladınızla aynı şey resmen..

Hepte beni buluyor böyle şeyler böyle çaresiz zamanlarda allah kahretsin ne biçim hayat bu ya
Çözülür bursa tarafinda olsaydin yardimci olurduk İzmirli yokmu laaa Sabriye yardım etsin koca forumda

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Bı biz paraliyamadik seni sully bizim kötü olduğumuz adamlar hep para vuruyor zaten ibinelik bizde var zaten 😂
Seninde benim gibi özün sözün bir dümenin yok baktın para koydum hemen yaz ama borç veririm ahshajdhah faizsiiz