http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dertleşme

Manyak1020

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
142
35
28
Kardeşim hepimiz burada az çok kumar oynayan insanlarız kendini kaptıranlar için bu işin sonu kötü kumar keyif için oynanması borç kapatmak için değil bunu bildiğin sürece sorun yok...ama sana gelicek olursak gerçekten durumun kötü direk tuşlu telefona geç ve hesaplarının kontrolünü başkasına devret annen olur baban olur evli isen eşin olur tek lurtuluşun bu yoksa daha fazla dibe batıcaksın

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,182
1,443
113
anlayışla karşılıcaklardır dostum
Bundan sonra Güven zedeleme
bende habersiz paralar aldım kumara girdim kaybettim kazandım
ama sonunda bi kaybettim parayı sonralardan versemde kimsenin güveni kalmadı bana
Elbet geçicek bu günler hayatın umarım güzel geçer
Habersiz para almayan nadirdir zaten ne altın ne başka bi şey bıraktım 2 sene önce evde onu yaptık bu sefer son 1 sefer annem güvenip para verdi ve yine hüsran keşke güvenmeseydi sen rezil birisin sana 1 lira vermem deseydi.

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,182
1,443
113
Kardeşim hepimiz burada az çok kumar oynayan insanlarız kendini kaptıranlar için bu işin sonu kötü kumar keyif için oynanması borç kapatmak için değil bunu bildiğin sürece sorun yok...ama sana gelicek olursak gerçekten durumun kötü direk tuşlu telefona geç ve hesaplarının kontrolünü başkasına devret annen olur baban olur evli isen eşin olur tek lurtuluşun bu yoksa daha fazla dibe batıcaksın
Yaptım dost tuşlu hesaplar aile de 2 3 ay sürdü sadece sonra atmden para yatır cafede oyna nakiti bir şekilde borç bulabiliyoruz veya bankadan gidip çekiyorsun ailenin haberi olmadan yani çözüm tuşlu telefon da değil tamamen telefonsuz yaşamak.

is45kardesler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
633
292
63
Evet 500 lirayı da 900 kadar yapıp kaybettim geldim okudum yorumları evet herkes bu durumda forumdakilerin çoğu parayla ilişkim kesilince doğrudur zerre oynamıyorum ilgimi de çekmiyor ama hesabımda 100 lira olduğunu bileyim uyku tutmuyor kaybedene kadar şuan ki 90k borcum geçmişte yaptıklarımın yanında sinek boku ama o kadar koyuyor ki 2 sene hiç borç harç yapma son 1 ayda anneni bir şekilde kandırıp parça parça 50k borç al üstüne financell Türk Telekom borçlan falan fena koydu ve yarın anne para bekliyor Telekom financell umrumda değil de anneme veremeyince ve babam duyduğunda çünkü düğün var babamın kardeşinin altın alınacak babam da o parayı biliyor ve ev cümbüş yeri olacak bana zarar vermesi bağırıp çağırması umrumda değil de anneye bunu yapacağı için kafayı yemek üzereyim tefeci vs araştırma kafasına girdim diceksiniz parayı vurduğunda verseydin o kadar önemsiyorsan kumarbaz psikolojisi tam bu noktada başlıyor zaten para varken şu şu olur vermezsem diye düşünemiyorum maalesef para gidince düşünüyorum yarın cümbüş var evde hakkımızda hayırlısı benim gibisi varsa da Allah hepimizi ıslah etsin
Zamanla düzelir inşallah benimde cok borcyö vardi bende borc isterdim eş dosttam eşimin 5 bilezigini de kumarda yedim annemin 2 bilezigi babaya krediler kaldı herşey geçti gitti şuanda oymuyorum ama kimsedem borc almadan aile düzenini sarsmadan 2 yıldır hırs mırs kalmadı csmımda cok eskısi gibi çekmıyor nedense rabbım yardım etsin

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,182
1,443
113
Zamanla düzelşr inşallah benköde cok borcım vardi bende borc isterdim eş dosttam eşimib 5 bilezigini de kumarda yedim annemin 2 bilezigi banama krediler kaldk herşet geçti gitti şuanda oymuyorum ama kimsedem borc almadan aile düzenini sarsmadan 2 yıldır hırs mırs kalmadı csmımda cok eskısi gibi çekmıyor nedense rabbım yardım etsin
Amin sana da hiç oynamamayı nasip etsin dost

Abcd.1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,002
269
83
kumar da uyuşturucu bağımlılığından farkı olmayan bir bağımlılık türü. Kesinlikle uzman ellerde tedavi gerektiriyor. Hepimizin de tedavi olması ve hayata başka bir yerden yeniden başlaması lazım diye düşünüyorum.