Dostlarım abilerim öncelikle yaşım 28. Bundan 2 ay önce arkadaşımın yardımıyla hoşlandığım bir kızla flörtleşmeye başladık. Herşey çok iyi gidiyordu hiç görüşmemiştik. Sohbetlerde falan aşırı güzel konuşuyorduk bildiğiniz aşıktım kıza açıkçası onun benden etkilendiğini bende biliyordum. Herneyse sonra dedim ki pazartesi günü buluşalım olur tamam dedi bulusucaz derbiyi dedim beraber izleriz tamam dedi. Neyse arkadaşım mesaj attı kanka çiçek al çok seviyor mutlaka hoşuna gider dedi tamam dedim aldım. Yanıma geldi işte elim ayağım titriyor tabi sevdiğim kişi sonuçta verdim çiçeği baya mutlu oldu falan avm vardı işte oraya gittik baya bı gezdik eğlendik derken maç saati geldi maçı izledik. Maçı izlerken baya bi modu düştü ben anladım ama çaktırmadım. Maç bitti evine bıraktım bana mesaj attı aldığın çiçeği çöpe attım seninle konuşmak istemiyorum diye. Ben tabi şoklandım o mesajı görünce sebebini sordum öncelikle bana dedi ki sen kafada kuruyorsun o yüzden böyle insanla yapamam dedi. Aslında gayet açık görüşlü bi insanım hiç kafama takan insan da değilim kısıtlamayı da sevmem. Bana anlattığı bir konu vardı dün ailesiyle arası kötüydü otelde kat görevlisi olarak çalışıyordu aynı zamanda otelde yatıyordu. Bu ayın 5inde de patronu buna ev bulacakmis kiralık yardımcı olacakmış. Bende dedim kimseye güven olmaz kimsenin yardımına ihtiyacın yok ben yaparım dedim. Sonra bana dedi çok güvenilir bildiğin insanlardan değil dedi iyi tamam sen bilirsin dedim sevdiğimden dolayı bana bunu söylediğimden dolayı kafanda kuruyorsuna getirip aldığım çiçekleri herşeyi çöpe atıp daha demin de engelleyip gitti. Dostlar bu konuda çok tecrübem yok hani bi akıl verecek büyüğüm abim kardeşim birisi yazabilir mi ne yapmam lazım yoksa benimle oynamak mı istedi anlayamadım tam. Bu arada aşırı dertliyim kafanızı da ağrıttıysam affola.