Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dertleşelim Beyler :(

Kaplan02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,458
1,536
113
Arkadaşlar hepinize selam şansınız bol olsun dicem de şansta kurtarmaz bu durumları. Noluyo bu maçlara arkadaşlar futbol cidden rezalet bi oyun olmaya başladı. Beklenen goller bi türlü gelmiyor boş kale pozisyonlar penaltılar kaçıyor. Hayatım boyunca hiçbir maça şike, ayarlı vb şeyler dememişimdir ancak cidden artık şikeye inanmaya başladım bende. Finlandiya maltaya gol atamıyo 45 dk boyunca üç tane kaçan net var görseniz kafayı yersiniz. Al arabi bu sezon tüm maçlarda gol atmış içerde dışarda evinde 3-0 yeniliyo son gol 48 de geliyo bidaha gol gelmiyor. Şaka gibi sonuçlar arkadaşlar bizde burda su basmıyoruz para basıyoruz ve bu kayıplar cidden çok can sıkıcı. Öyle bi yazayım dedim buraya ilk defa yazıyorum. Dertleşelim :)
Evet artık gözümüze gözümüze çarpıyor

Kaplan02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,458
1,536
113
Artık bırakmak değil bedava verirlerse kod falan oynarız artık zırnık para vermem

Kartal1818

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,094
450
83
Maltanın ilk isabetli şutu gol oldu tesadüfmü

uukala7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,949
785
113
Arkadaşlar hepinize selam şansınız bol olsun dicem de şansta kurtarmaz bu durumları. Noluyo bu maçlara arkadaşlar futbol cidden rezalet bi oyun olmaya başladı. Beklenen goller bi türlü gelmiyor boş kale pozisyonlar penaltılar kaçıyor. Hayatım boyunca hiçbir maça şike, ayarlı vb şeyler dememişimdir ancak cidden artık şikeye inanmaya başladım bende. Finlandiya maltaya gol atamıyo 45 dk boyunca üç tane kaçan net var görseniz kafayı yersiniz. Al arabi bu sezon tüm maçlarda gol atmış içerde dışarda evinde 3-0 yeniliyo son gol 48 de geliyo bidaha gol gelmiyor. Şaka gibi sonuçlar arkadaşlar bizde burda su basmıyoruz para basıyoruz ve bu kayıplar cidden çok can sıkıcı. Öyle bi yazayım dedim buraya ilk defa yazıyorum. Dertleşelim :)
Az once finlanddiya oynadm ms malta yendi guleym mi aglim mi bilemedm

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
395
458
63
Herkese selamlar arkadaşlar birşey sorcam bana günde 50 -60 spam mesaajı gelirdi telefonumu değiştirdim birde sim kartı değişikliği yapmıştım Türkcele geçtim artık gelmiyor neden acaba bilen var mı spam mesaj ayarları aktif baktım orda sorun yok
Şimdi diyeceksiniz millet gelmemesini ister sen gelmesini mi istiyorsun diye o mesajlarda arada bonus denk geliyor iyi oluyordu onun için