Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dert Köşesi

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,902
11,857
113
Batan milyarderler de ahmak o zaman reis. Bu bir hastalık, ahmaklık deyip küçümseme durumu, ahmaklık olsa sadece ahmak insanlar oynardı bu mereti. Aklı başında zeki insanlarda düşüyor bu tuzağa o yüzden "ahmaklık" deyip geçiştirme bu bir hastalık.
Himm

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,804
1,606
113
2. Gün oldu oynamıyorum kendimi böyle tutsam ne güzel olur cebteki çay parasını bile iddiaya basan ben oynamıyorum çalıştığım para cebimde ama oynamıyorum arada bonus bakıyorum varsa oynuyorum kaybetsemde kazansamda umrudma değil önemli olan bu iddiaya cebimden çıkan bir kuruş bile olmaması

Starfall

🌠 Bir Dilek Tut.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,459
1,546
113
2. Gün oldu oynamıyorum kendimi böyle tutsam ne güzel olur cebteki çay parasını bile iddiaya basan ben oynamıyorum çalıştığım para cebimde ama oynamıyorum arada bonus bakıyorum varsa oynuyorum kaybetsemde kazansamda umrudma değil önemli olan bu iddiaya cebimden çıkan bir kuruş bile olmaması
Pazar gününden beridir bende kendi paramla oynamıyorum
Maaş kartı kredi kartı mobil banka hepsini eşimin kontrolüne bıraktım şuan rahatım cebimdeki son Parana kadar siteye atıyordum hatta geçen ayki kira parasını bile atmıştım kendimden utanıyorum ama 3 gündür dünya varmış dedim
Foruma muhabbete geliyorum
Senin adına da sevindim kardeşim daim olsun

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,804
1,606
113
Pazar gününden beridir bende kendi paramla oynamıyorum
Maaş kartı kredi kartı mobil banka hepsini eşimin kontrolüne bıraktım şuan rahatım cebimdeki son Parana kadar siteye atıyordum hatta geçen ayki kira parasını bile atmıştım kendimden utanıyorum ama 3 gündür dünya varmış dedim
Foruma muhabbete geliyorum
Senin adına da sevindim kardeşim daim olsun
En iyisini yapıyorsun kral 10 20 bin TL'yi atsak ne olacak en baba kaç yapabilicez 50 100 bin mi imkansız gibi bişi hadi yaptık diyelim onu yapmak için bile 100 bin üstü para yatırıyoruz zaten hem zamanımızdan oluyoruz hem sevdiklerimiz ile arayı bozuyoruz hem borçlaniyoruz yetmiyor üstüne bu kadar şeyden sonra ismimiz kumarbaza çıkıyor en iyisi böyle takılmak hem paramız cebimizde kalıyor hem kendimizi iyi hissediyoruz hemde sevdiklerimize daha çok zaman ayırıyoruz ha arada bonus filan olur oynariz oda cebimizden para çıkmaz kazanırsak bedava para kaybedersek cebimizden bişi çıkmaz en azından kendimizi yıpratımiyorus zararın neresinden dönsek kardır

Starfall

🌠 Bir Dilek Tut.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,459
1,546
113
En iyisini yapıyorsun kral 10 20 bin TL'yi atsak ne olacak en baba kaç yapabilicez 50 100 bin mi imkansız gibi bişi hadi yaptık diyelim onu yapmak için bile 100 bin üstü para yatırıyoruz zaten hem zamanımızdan oluyoruz hem sevdiklerimiz ile arayı bozuyoruz hem borçlaniyoruz yetmiyor üstüne bu kadar şeyden sonra ismimiz kumarbaza çıkıyor en iyisi böyle takılmak hem paramız cebimizde kalıyor hem kendimizi iyi hissediyoruz hemde sevdiklerimize daha çok zaman ayırıyoruz ha arada bonus filan olur oynariz oda cebimizden para çıkmaz kazanırsak bedava para kaybedersek cebimizden bişi çıkmaz en azından zararın neresinden dönsek kardır
Hakkımızda hayırlısı olsun kardeşim ama forumu terkedemiyor insan güzel dostluklar kurduk ortam güzel

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,804
1,606
113
Aynen öyle dost herşey kafada bitiyor önce beyninde bitirmen gerek kumarı
Vallahi dost insan gerçekten bazen düşünmeli hepimiz aynı durumdayız ben yaklaşık 10 yaşından beridir oynuyorum 30 yaşıma geldim icraalik oldum ismim kumarbaza çıktı o kadar borç yaptim cevremde dost kalmadı ne oldu ne verdi bana zarardan başka bir çok kişi benim durumumda Allah herkese bu illetten kurtulmayı nasip etsin sanada dost tavsiyesi gün gelir çevren dolduruşa getirir çok zor durumda kalırsın aman diyim uzak dur en büyük batalik bu kumardir bundan daha aşağısı yok öyle düşün

Starfall

🌠 Bir Dilek Tut.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,459
1,546
113
Vallahi dost insan gerçekten bazen düşünmeli hepimiz aynı durumdayız ben yaklaşık 10 yaşından beridir oynuyorum 30 yaşıma geldim icraalik oldum ismim kumarbaza çıktı o kadar borç yaptim cevremde dost kalmadı ne oldu ne verdi bana zarardan başka bir çok kişi benim durumumda Allah herkese bu illetten kurtulmayı nasip etsin sanada dost tavsiyesi gün gelir çevren dolduruşa getirir çok zor durumda kalırsın aman diyim uzak dur en büyük batalik bu kumardir bundan daha aşağısı yok öyle düşün
Tam üstüne deyindin son 1 Yılda itibar kalmadı doğru düzgün
Bundan sonra cepten kumar işi bitti istesemde oynayamam
Hakkımızda hayırlısı dostum tez zamanda herkesi kurtarsın