Efendim agacm
Nasılsın sesin çıkmıyorEfendim agacm
Vallaha ağa ekmek kovalıyom öyle acayip kaldk bugün bomboş geçiyor senNasılsın sesin çıkmıyor
Ben işteyim reis çalışıyorum fazla giremiyorum buraya anca akşamlarıVallaha ağa ekmek kovalıyom öyle acayip kaldk bugün bomboş geçiyor sen
Allah kolaylık versin agacmBen işteyim reis çalışıyorum fazla giremiyorum buraya anca akşamları
Sağ olasın kardeşim sana da kolay gelsin 🙂Allah kolaylık versin agacm
Kolay gelsinBen işteyim reis çalışıyorum fazla giremiyorum buraya anca akşamları
Eyvallah ustamKolay gelsin
Rabbin yalnız kendisine kulluk etmenizi ve ana-babaya iyilik yapmanızı kesin olarak emretti. Onlardan biri veya her ikisi senin yanında yaşlılık çağına erişirlerse sakın onlara “Öf!” bile deme, onları azarlama, onlara gönül alıcı tatlı ve güzel söz söyle !@Ketçap10 gelsin güzel bi ayet
Çok öf dedik gönüllerini kırdık Allah affetsinRabbin yalnız kendisine kulluk etmenizi ve ana-babaya iyilik yapmanızı kesin olarak emretti. Onlardan biri veya her ikisi senin yanında yaşlılık çağına erişirlerse sakın onlara “Öf!” bile deme, onları azarlama, onlara gönül alıcı tatlı ve güzel söz söyle !
İsra Sûresi 23. Ayet
Bende valla Allah razı olsun onlardanÇok öf dedik gönüllerini kırdık Allah affetsin![]()
Sabır olurHangi konularda ayet istersin mesela sabırla ilgili mi
Beni yaratan ve bana doğru yolu gösteren O'(ALLAH) dur. (Şuara.78)Sabır olur
Çıkış kapısı arayanlar için olur
Sen az çok anladın beni dost
Abi bu ayetlerin mealini okudukça insana huzu geliyor vallaBeni yaratan ve bana doğru yolu gösteren O'(ALLAH) dur. (Şuara.78)