- 3,987
- 3,838
- 113
Keşke ilk yari 1 deseydik dep ölü
Ya da ev ilk yari korner 3.5 üst de olurdu yaparsa ev yapacak zaten
Acil korner lazım umutlar tükeniyorKeşke ilk yari 1 deseydik dep ölü
Korner hic belli olmuyor bi bakmissin son dakika üst üste 3 tane atarlar belli olmazAcil korner lazım umutlar tükeniyor
Reisim maçı tutan kişilerin ödülleri bi tık daha yükselteydin keşke 5e bölcen sanırım 1kyı.Olsun kesene bereket şimdiden 🙋♂️🙏Neyse sağlık olsun
Gönlümde 5k vardi zaten yatsa bile 6k alicaz 1k dağıtıp 5k cebe girecek gönlümüzdeki oldu
İnşallah bakalım dediğin gibi korner şans işi biraz da yazı tura gibi.Korner hic belli olmuyor bi bakmissin son dakika üst üste 3 tane atarlar belli olmaz
Kesene berejet hayirli olsunNeyse sağlık olsun
Gönlümde 5k vardi zaten yatsa bile 6k alicaz 1k dağıtıp 5k cebe girecek gönlümüzdeki oldu
Normalde 2 ya da 3 kisi yapacaktim da kirginlik olmasin dedim 5 e ciktiReisim maçı tutan kişilerin ödülleri bi tık daha yükselteydin keşke 5e bölcen sanırım 1kyı.Olsun kesene bereket şimdiden 🙋♂️🙏
Tamamdır dost teşekkür ederim eksik olma.Normalde 2 ya da 3 kisi yapacaktim da kirginlik olmasin dedim 5 e cikti
Evdeyim zaten yeni rolll ler cekilisler acarim bugün
knka 2'de 1 yapabildim. balonceste maçı geldi. everton maçını tutturamadım. hakkını helal etNeyse sağlık olsun
9 dakka var 3 korner mucize lazım ama bakalım.Korner gelirse ama yükseltirim dağıtımı
Estağfurullah kankam maksat muhabbetknka 2'de 1 yapabildim. balonceste maçı geldi. everton maçını tutturamadım. hakkını helal et
çok zora girdi kankam9 dakka var 3 korner mucize lazım ama bakalım.
Gelmez düşünceme göre de iyi enerjiyi bozmayayım diye umutlarımı sürdürüyor görünüyorum 😅çok zora girdi kankam