- 36,911
- 27,958
- 113
Ben kendı paramla acıyorum param kalmadıMetinden fırsat gelmiyor ki rol açalım
Ben kendı paramla acıyorum param kalmadıMetinden fırsat gelmiyor ki rol açalım
Son iki rolünun toplamı 20tl aqBen kendı paramla acıyorum param kalmadı
İlk mesaj ve desteğin için teşekkürler 250₺ roll bakiye gönderiyorum 2 veya 3 adim olsun kazanc halinde sen de birine roll bakiye atarsin simdi DM atiyorum sanaBolsans gelır
Durumum onu gerektırıyo kardesım @Derkondebel dusmanım cok goruyorsunSon iki rolünun toplamı 20tl aq
Dun 2 tane rol acti utandim forumu terkettim dost puahaSon iki rolünun toplamı 20tl aq
Tsklerİlk mesaj ve desteğin için teşekkürler 250₺ roll bakiye gönderiyorum 2 veya 3 adim olsun kazanc halinde sen de birine roll bakiye atarsin simdi DM atiyorum sana
HahhhahaDurumum onu gerektırıyo kardesım @Derkondebel dusmanım cok goruyorsun
Sızden dusenlerı topluyoruz nasıl gormedınız bu konuyu gec kaldınız hayret ettımHer odul metine gitsin ne güzel İstanbul be
Bu ne lan parayı mi beğenmedin ne biçim teşekkür etmek buTskler
Bol şans dost1000 tl atip rastgele oynuyordum en son sıkılıp kasa bastim. Almanya 2.seti kazanıra kaldı. Gelirse roll şov Ekli dosyayı görüntüle 843515
Sen vardin diye sirayi sana verdik dost kıymet bil azSızden dusenlerı topluyoruz nasıl gormedınız bu konuyu gec kaldınız hayret ettım
Ufff sanane be slkSen vardin diye sirayi sana verdik dost kıymet bil az
Yönetime bildir puahUfff sanane be slk
25 te çok dost 14 turk lirası yeterliydi bence puahaMetine 250 çok olmuş dost 25 atsan yeterdi
5.10 oran altina basmayacak simdiİlk mesaj ve desteğin için teşekkürler 250₺ roll bakiye gönderiyorum 2 veya 3 adim olsun kazanc halinde sen de birine roll bakiye atarsin simdi DM atiyorum sana
Tebrikler1000 tl atip rastgele oynuyordum en son sıkılıp kasa bastim. Almanya 2.seti kazanıra kaldı. Gelirse roll şov Ekli dosyayı görüntüle 843515