Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Derkondebel | 3'lü Yasal

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
3.91

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,107
3,569
113
La daha 1 2 sayi vardi gelmis dedin sürekli
Yok dostum yazdım ya sonra peşine sitede 87 gösteriyordu o yüzden yazdım geldi diye sonra geri aldılar sitelerde oluyor bazen sayıyı üst üste veriyorlar geçenlerde de oldu bi arkadaşa 17 sayı lazımdı üçlüğü iki defa verdiler sonra geri aldilar

Derkondebel

XxX
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,982
3,832
113
Büyük bir vurgun olmadığı için 2 arkadaşa sigara parasi yollayacagim kusura bakmayin ilerleyen saatlerde burdayiz kasamiz iyi sabaha kadar roll yapicaz takipte kalin kazanc saglarsak çıtır dan dağıtımlar olur sizi boş gecmeyiz
Simdilik 2 arkadaşa DM atiyorum
@baba7378 @Hakan170

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,346
21,803
113
Yok dostum yazdım ya sonra peşine sitede 87 gösteriyordu o yüzden yazdım geldi diye sonra geri aldılar sitelerde oluyor bazen sayıyı üst üste veriyorlar geçenlerde de oldu bi arkadaşa 17 sayı lazımdı üçlüğü iki defa verdiler sonra geri aldilar
Anladim dost zaten odulde yokmuş konuda dağılalım artik

baba7378

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,839
774
113
Büyük bir vurgun olmadığı için 2 arkadaşa sigara parasi yollayacagim kusura bakmayin ilerleyen saatlerde burdayiz kasamiz iyi sabaha kadar roll yapicaz takipte kalin kazanc saglarsak çıtır dan dağıtımlar olur sizi boş gecmeyiz
Simdilik 2 arkadaşa DM atiyorum
@baba7378 @Hakan170
sagolasın kardesım kesene bereket

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Tebrkler kanka