http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Derin Düşünceler

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,419
11,496
113
Kızın hayatında biri varsa unut gitsin kardeşim zaten senden hoşlansa veya ilgisi olsa başkasına bakmazdı. Daha iyisi çıkar karşına niyetin iyi olsun yeter ki .kısacası önüne bak

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,137
3,021
113
Yazmadim etmedim hocam. Duygularımın da bir terbiyesizlik olduğunu düşünmüyorum çünkü elimde olan bir şey değil. Ama verdiğiniz cevap tokat gibi oldu. Teşekkür ederim
Nasıl duygularında bir olumsuz ve hoşnut bir durum yok.

Şimdi şu an konuştuğun bir kız arkadaşının olduğunu düşün belkide az önce whatsappdan güzel bir sohbet ettiniz herşey güzel ilerliyorken hiç tanımadığın belki de hiç görmediğin biri senin sevgiline güzel hisler besliyor hoş olur mu asla olmaz bize yakışmaz.
Güzel bir kariyer yapmışsın bunu sosyal medyada ufak ufak besleyip güzel videolar ile desteklersen iyi bir takipçi listen olur gün gelir belki de hayatının eşini bulursun kendi mesleğinde seni gerçekten eş olarak destekleyecek o insanla tanışırsın.

Herşey gönlünce olsun ne diyelim :)

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,095
1,155
113
Seninki aşk değil saplantı
Saplantının kelime anlamını iyi biliyorum hocam. Gittiğim psikolog dahil saplantı olduğunu soylemedi. Benim için masum bir lise aşkı veya masum bir sevgi olduğu için aklımdan çıkmayan lanet bir duygu

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,222
6,078
113
Saplantının kelime anlamını iyi biliyorum hocam. Gittiğim psikolog dahil saplantı olduğunu soylemedi. Benim için masum bir lise aşkı veya masum bir sevgi olduğu için aklımdan çıkmayan lanet bir duygu
3-5 kelime konuşsan seni red etse sende rahatlıcaksın aklını bir daha kurcalamıcak adım gibi eminim

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,095
1,155
113
Nasıl duygularında bir olumsuz ve hoşnut bir durum yok.

Şimdi şu an konuştuğun bir kız arkadaşının olduğunu düşün belkide az önce whatsappdan güzel bir sohbet ettiniz herşey güzel ilerliyorken hiç tanımadığın belki de hiç görmediğin biri senin sevgiline güzel hisler besliyor hoş olur mu asla olmaz bize yakışmaz.
Güzel bir kariyer yapmışsın bunu sosyal medyada ufak ufak besleyip güzel videolar ile desteklersen iyi bir takipçi listen olur gün gelir belki de hayatının eşini bulursun kendi mesleğinde seni gerçekten eş olarak destekleyecek o insanla tanışırsın.

Herşey gönlünce olsun ne diyelim :)
Çok haklısın hocam. Benim için en azından moral oldu yorumunuz. Bir abi tavsiyesi olarak dikkate alacağım. Çok teşekkür ederim. Umarım sizde iyi yerlere gelirsiniz

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,095
1,155
113
Genel olarak artık sadece kariyerim üzerine odaklanacagim. Sizlerle paylaştığım bu anım sizlerle ve benle kalacak. Umarım sevdigim kız ve sizler iyi konumlara gelirsiniz. Ben ise en iyi yaptığım işi yapmaya devam edeceğim. Her şey gönlünüzce olsun..