http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Derin Düşünceler

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,095
1,155
113
Bir çoğunuz benden büyüksünüz.. affınıza sığınarak sizlerle bir şey paylaşmak isterim. Lise zamanlarında sevdiğim bir kız vardı. Şuan da mutlu bir ilişkisi var. (Zamanında harçliklarimi biriktirip doğum gununde oyuncak ayılar alırdım) hiç bir zaman acilamadim bu kıza. Ama hep korudum kolladim. Sevgilisi bunu uzdugunde hep ben kostum. Son 2-3 aydır çoğu gece rüyalarıma giriyor. Bazen mutluyuz bazen hüzünlü. Arada sırada Instagramdan profiline bakmaktan yüz hattını ezberledim. Ama sesini unuttum. O daha çok ukte kaldı içimde.. şuan da aktif uçak mühendisiyim ve makine mühendisliği öğrencisiyim. Bir çok yarışmada insansız savaş uçağı projesinde derece elde ettim. Gözüm kapalı savaş uçağı prototipi ortaya çıkarabilirim belki en zor denklemleri cozebilirim ama ben bu aşk ve sevda işini çözemedim. Sizce derinlerime gömüp unutmalı mıyım? Yoksa çabalamali miyim ? Zaman geçtikçe bataklıkta batiyormus gibi bir his var.

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Bir çoğunuz benden büyüksünüz.. affınıza sığınarak sizlerle bir şey paylaşmak isterim. Lise zamanlarında sevdiğim bir kız vardı. Şuan da mutlu bir ilişkisi var. (Zamanında harçliklarimi biriktirip doğum gununde oyuncak ayılar alırdım) hiç bir zaman acilamadim bu kıza. Ama hep korudum kolladim. Sevgilisi bunu uzdugunde hep ben kostum. Son 2-3 aydır çoğu gece rüyalarıma giriyor. Bazen mutluyuz bazen hüzünlü. Arada sırada Instagramdan profiline bakmaktan yüz hattını ezberledim. Ama sesini unuttum. O daha çok ukte kaldı içimde.. şuan da aktif uçak mühendisiyim ve makine mühendisliği öğrencisiyim. Bir çok yarışmada insansız savaş uçağı projesinde derece elde ettim. Gözüm kapalı savaş uçağı prototipi ortaya çıkarabilirim belki en zor denklemleri cozebilirim ama ben bu aşk ve sevda işini çözemedim. Sizce derinlerime gömüp unutmalı mıyım? Yoksa çabalamali miyim ? Zaman geçtikçe bataklıkta batiyormus gibi bir his var.
Youtube'da Dr.Red Pill izle bana teşekkür ediceksin

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Kel olan adam

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,240
50,331
113
Unut kardeşim bir şey yapamazsın bu durumda kızın sevgilisi varmış boş yere yakınlarınds da durma bence rahatsız etme

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,750
8,674
113
Açıl kıza kaybedecegin bişey yok,kumar hariç

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,095
1,155
113
Unut kardeşim bir şey yapamazsın bu durumda kızın sevgilisi varmış boş yere yakınlarınds da durma bence rahatsız etme
Benim karakterime çok ters olan bir şey zaten hocam. Şuan ki sevgilisinden ayrılsa bile yazma cesareti yok bende.

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,137
3,021
113
Şu anda mutlu bir ilişkisi olupta sen bunları düşünüyorsan hoş olmaz terbiyesizliğin lüzumu yok etrafında bir sürü kız var onları düşüneceğine bir tanesini bul eşin yap hayatına bak hoş bulmadım.

Diğer mesleki açıdan da başarılı buldum orasıda ayrı bir gerçek. Belkide şurda senin kadar kariyerli bir adam yoktur bu yüzden sert bir üslup kullanıyorum.

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,750
8,674
113
Gidip dümdüz girmesin kıza,ufak ufak konuşsun anlatsın kendini hafif hafif csktirsin baktı yüz bulamiyo zaten yoluna bakar

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,095
1,155
113
Şu anda mutlu bir ilişkisi olupta sen bunları düşünüyorsan hoş olmaz terbiyesizliğin lüzumu yok etrafında bir sürü kız var onları düşüneceğine bir tanesini bul eşin yap hayatına bak hoş bulmadım.

Diğer mesleki açıdan da başarılı buldum orasıda ayrı bir gerçek. Belkide şurda senin kadar kariyerli bir adam yoktur bu yüzden sert bir üslup kullanıyorum.
Yazmadim etmedim hocam. Duygularımın da bir terbiyesizlik olduğunu düşünmüyorum çünkü elimde olan bir şey değil. Ama verdiğiniz cevap tokat gibi oldu. Teşekkür ederim