- 340
- 146
- 43
değil zaten bizim millet kafayı yedi iyice o zaman herkes buraya gemi getirip ülkeyi yok etsin
değil zaten bizim millet kafayı yedi iyice o zaman herkes buraya gemi getirip ülkeyi yok etsin
Yok olmadiİstanbuldayım depremmi oldu ? Ben mi psikolojik men artık deprem hissediyorum hisseden varmı ?
Yok kral tam tersine ama kaç gündür deprem oluyor şu aralar çok arttı psikolojik hissediyorum artıkKayıp mı yaşadın dost?
Hahahahhaaaga paranoyak yaptiniz bii
Bende de oluyor reis 1 ay önce ki ve 2 hafta önce ki o büyük depremlerden sonra kafa gitti iyice sürekli kaygı hali var her an deprem oluyormuş gibi geliyorİstanbuldayım depremmi oldu ? Ben mi psikolojik men artık deprem hissediyorum hisseden varmı ?
komik degilHahahahhaa
Ya ama reys vallahi yatak sallandı ya sakın demeyin alkol vs ağzıma sürmem ama çok garipBende de oluyor reis 1 ay önce ki ve 2 hafta önce ki o büyük depremlerden sonra kafa gitti iyice sürekli kaygı hali var her an deprem oluyormuş gibi geliyor
Kızma :/komik degil
tamamKızma :/
Gates oynuyorsan 500x sarsmistir. Deprem olmadiİstanbuldayım depremmi oldu ? Ben mi psikolojik men artık deprem hissediyorum hisseden varmı ?
Bneim telefon 6s kxkxkc dede her x attııında telefon deliriyor atıyor oyundan kaldırmıyor xkkxkxkxGates oynuyorsan 500x sarsmistir. Deprem olmadi
Yok depeemDeprem deprem işte yıkıl kaçan Allah’ın düşmanı