Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Deprem

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,181
8,170
113
Ülkemizde denetimler çok düşük yok denilecek kadar az inşaatta çalışanlar bilir zaten binaların temelinin kolonlarinin nasil çürük şekilde atılıp hemen sıvayla vs kapatıldığını

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Var aga bir tane bina Allah beterinden korusun inşallah ölen yoktur boş metruk bir bina diye duydum İnşallah oyledir
Düzeltme 10 binaya yakın yıkılan varmış Allah'ım yardım et
Yok ya ne metruku oturulan binalar en az 10mus oda simdilik bakalim gece netlesir.

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Ülkemizde denetimler çok düşük yok denilecek kadar az inşaatta çalışanlar bilir zaten binaların temelinin kolonlarinin nasil çürük şekilde atılıp hemen sıvayla vs kapatıldığını
Sadece denetim olsa adam kendi oturacağı eve ucuz beton ucuz tuğla ucuz çimento yetersiz Demir kullanıyor aga akillanmiyoruz hasarlı binasını mühürleme ye gelen görevliye pompalı asılıyor akillanmiyoruz

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,518
1,068
113
Sistemin kapasitesi belli bro ayni anda 10 milyonlarla kisi telefona sariliriyor normal sistemin cökmesi
türktelekom mobil kullanıyorum internet normalde bile gidiyor, hal böyle olunca internet yok bari bir umut tel açayıp diyosun o da yok tabi :d

eşi dostu müdür ypaıyolar firmalara, böyle oluyor işte. reklama verdikleri paralarla altyapıya yatırsalar 20 yılda neler olmuştu....

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,518
1,068
113
Devletin hali ortada zaten de halk da ..... yaparsa netice böyle olur. Bir yapının kötü olması için 1 adet o.ç. yetmiyor. türl türlü o.ç. lazım. denetcisinden mütehaaitinden işçisine, beton firmasına kadar.. ...

Onu da dünya da en iyi biz başarıyoruz. her sektör de her mevki de en geniş o.ç. kadrolarla varız... Allah nazardan korusun...

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,875
3,153
113
Bazı arkadaşlar polemiğe girmiş hiç gerek yok beyler. Ben şu kadar şu şiddetlerde deprem yaşadım diye. ( Polemik olmasın güzel bir kategoride değil forumda muhtemelen en çok ve en şiddetli depremleri kim yaşadı anketi açılsa büyük olasılıkla ilk 3 e girerim)
Bazı arkadaşlar 6.1 de deprem mi demiş halt etmiş. Sen o sarsıntıyı yaşa o çaresizliğini iliklerine kadar hisset sonra göreyim ben seni.
6.1 ile bina yıkılmamalı evet buna katılıyorum. Toplum olarak çürüdük erozyona uğradı tüm değerlerimiz. Ahlâk erozyonu yaşıyoruz ve bu sosyal çürüme çok ileri evrede maalesef.
Japonların bir çoğu inançsızdır ama toplum olarak çalışkan ve ahlâk timsalidir. Biz ise büyük bir bölümü müslüman ama aynı derecede ahlâk yoksunu bir ülke haline dönüştük maalesef...

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,251
697
113
denetım yok reklam yapan gsm sırketler hatlar cekmıyor turkıye yuzyılı balıkesır merkezde cok fena sallandı

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,251
697
113
Bazı arkadaşlar polemiğe girmiş hiç gerek yok beyler. Ben şu kadar şu şiddetlerde deprem yaşadım diye. ( Polemik olmasın güzel bir kategoride değil forumda muhtemelen en çok ve en şiddetli depremleri kim yaşadı anketi açılsa büyük olasılıkla ilk 3 e girerim)
Bazı arkadaşlar 6.1 de deprem mi demiş halt etmiş. Sen o sarsıntıyı yaşa o çaresizliğini iliklerine kadar hisset sonra göreyim ben seni.
6.1 ile bina yıkılmamalı evet buna katılıyorum. Toplum olarak çürüdük erozyona uğradı tüm değerlerimiz. Ahlâk erozyonu yaşıyoruz ve bu sosyal çürüme çok ileri evrede maalesef.
Japonların bir çoğu inançsızdır ama toplum olarak çalışkan ve ahlâk timsalidir. Biz ise büyük bir bölümü müslüman ama aynı derecede ahlâk yoksunu bir ülke haline dönüştük maalesef...
bende ınancllı ınsanım takdır ılahı ama sen dukkanın kolonlarını kesersen malzemeden calarsan sulak arazıye yaparsan evı yıkılır allah akıl fıkır vermıs hadı boyle ınsanlar var tamam denetleyen devlet devlet nıye denetlemıyor

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,875
3,153
113
bende ınancllı ınsanım takdır ılahı ama sen dukkanın kolonlarını kesersen malzemeden calarsan sulak arazıye yaparsan evı yıkılır allah akıl fıkır vermıs hadı boyle ınsanlar var tamam denetleyen devlet devlet nıye denetlemıyor
Aynı şeyleri düşünüyoruz dost.
Yazdıklarına imzamı atarım.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,950
84,710
113
6.1 büyük deprem değil ki o kadar
Merkez üssünde ol 3-5 km yakında olsun gör bak büyük mü değil mi dostum hele bir de bina sağlam değilse donup kalırsın oturduğun yerde depremin korkusu hiçbir şeye benzemez yaşamamışsın belli yakınında öyle 300 500km öteden sallanmaya benzemiyor yakınında olan deprem