- 291
- 595
- 93
Yaşıyor tabi kim diyo yaşamadığıniolum 8-8 oldugu yerde insanmı yaşıyor hiç baktınmı kamçatka nerde diye
Yaşıyor tabi kim diyo yaşamadığıniolum 8-8 oldugu yerde insanmı yaşıyor hiç baktınmı kamçatka nerde diye
Onunla alakası yok Ağa derinlik yüzeye yakınlık ve bir ton etkeni var o deprem 6 olarak hissedildiGavurun ülkesinde 8.8 olur bina yıkılmaz bizde en ufak depremde niye yıkılıyor yazık valla
dost 2011 de japonya da 9 büyüklüünde deprem oldu peşisıra tsunami oldu 20.000 insan öldü.olum 8-8 oldugu yerde insanmı yaşıyor hiç baktınmı kamçatka nerde diye
haklısın amcaoglu ırda yaşıyosun herhaldeYaşıyor tabi kim diyo yaşamadığıni
Aga bizde muthait para için ev sahibi daha ucuza getirmek için ustası bir torba çimento çalmak için devlet denetim yetersiz olduğu için vs vs derken bir çok etken var arada asıl sebebi kaybedilmiş insanlık çürümüşlükdost 2011 de japonya da 9 büyüklüünde deprem oldu peşisıra tsunami oldu 20.000 insan öldü.
2023'de bizdekidepremde açıklanmayan bulunamayan insanları da hesap edersen 100.000 den fazla insan öldü
Dediklerinde haklısın da o depremin videolarını izledim hic 6lık deprem gibi değil. İnanılmaz siddetliydiOnunla alakası yok Ağa derinlik yüzeye yakınlık ve bir ton etkeni var o deprem 6 olarak hissedildi
2023 ü ben de yaşadım malatyada oturuyorm 2000 ine yakın insan öldü 90 bin üzreinde bina yıklıldı 120 binden fazla bina agır hasar orta hasar geri kalanda az hasar lı kaldıdost 2011 de japonya da 9 büyüklüünde deprem oldu peşisıra tsunami oldu 20.000 insan öldü.
2023'de bizdekidepremde açıklanmayan bulunamayan insanları da hesap edersen 100.000 den fazla insan öldü
Aynen agam Allah beterinden korusun tüm insanlığıDediklerinde haklısın da o depremin videolarını izledim hic 6lık deprem gibi değil. İnanılmaz siddetliydi
allah tekrarını yaşatmasın ben de adanadaydım o sıra çok şükür bizden ölen olmadı ama aile binamız hasar gördü biz de istanbula taşındık2023 ü ben de yaşadım malatyada oturuyorm 2000 ine yakın insan öldü 90 bin üzreinde bina yıklıldı 120 binden fazla bina agır hasar orta hasar geri kalanda az hasar lı kaldı
Benim orda yaşamıyor olmam orda kimsenin yaşamadığı anlamına mı geliyor?haklısın amcaoglu ırda yaşıyosun herhalde
Benimde öyleydi evi değiştirdim 6. Kattaki ev otobüs geçerken sallanır mı aga Allah korusun buldum 2 katlı çıktım yukarı üst katına oturdumYoldan kamyon geçse oturduğumuz binalar sallanıyor en ufak deprem de yıkılması normal
Ne diye sms atmış sms ve link varmi biraz içimi dökeyim siteyeCasıval depremle alakalı saçma sms atmış ondan burdan yazıyor arkadaşlar ..
Önceden şiddetli olarak yaşayan bilir alışıktır6.2 depremmi mk bu depremleri çıtır çerez gibi yiyoz burda