- 6,544
- 2,030
- 113
Nerde olmuş geblo depremÇanakkale kötü sallanmis geçmiş olsun
Nerde olmuş geblo depremÇanakkale kötü sallanmis geçmiş olsun
Binalar yikilmis bro suan canli izliyorum en az 4 5 kat bu burda ölüm olmamasi pek mumkun deil simdilik 3 bina yikimi bilgisi var diyor baskaninşallah can kaybi olmasin yikimla kalsin sadece ya
Canlı 300 kişiForum ailesi bunlara gerekli cevabı verelim yok öyle bir dava !Ekli dosyayı görüntüle 825796
İstanbul dayım hissetmedim sen neredesinŞuan istanbulda deprem oluyor bayağı uzun surdu
daşşagı ne geçicem bak bidaha yazıyım 6.9 elazıgNe diyosun be kardesim yikilan yerler var ölum var sen task geciyosun
Balıkesir de mi olmuşBandirmadayim merkez üssü çok sallandim
Allah yardimcilari olsun ya o operatörlerin de ta anasini avradını sikiyim her depremde ayni sorunlar yıl olmus 2025 aw evlatlariBinalar yikilmis bro suan canli izliyorum en az 4 5 kat bu burda ölüm olmamasi pek mumkun deil simdilik 3 bina yikimi bilgisi var diyor baskan
Var aga bir tane bina Allah beterinden korusun inşallah ölen yoktur boş metruk bir bina diye duydum İnşallah oyledirBinalar yikilmis bro suan canli izliyorum en az 4 5 kat bu burda ölüm olmamasi pek mumkun deil simdilik 3 bina yikimi bilgisi var diyor baskan
Li nk atın link su anasını siktgm sitesininCasıval boykot yatırım yapanın beynini sikim
Çok sıra var 300 kisiLi nk atın link su anasını siktgm sitesinin
deprem konusunda dalgamı geciyorsunuzÇok sıra var 300 kisi