- 5,199
- 5,509
- 113
Bende Denizlideyim hissetmedim hiçReis bende denizlideyim uzun sürdü
Bende Denizlideyim hissetmedim hiçReis bende denizlideyim uzun sürdü
Titriyorum sandım İstanbul hissetti2.17 de Marmaris'te deprem olmuş Aydın'da yaşıyorum televizyon izliyodum 6.6 hissettirdi baya heryer sallandı ilk defa böyle bı deprem gördüm Allah beterinden korusun
Ben bursadayim hissetmedimTitriyorum sandım İstanbul hissetti
Aga bursada oturuyorum ben hissetmedim telefona bildirim geldi 6. Bilmem kaç.deprem olucak uyanık olun diyeDirek depremin oldugu yerdeyim 5.8 degildi ayrica salladi tam durucak gibi oldu bidaha salladi atiyolar 5.8 die 6.5 rahat vardi
İstiklal bendeNeresinden
Zaten muglada oldu deprem vursa illaki hissetmistir ama burda ornek 6 olduysa bursaya siddeti 3.5 4 arasi gelio o yuzden hissetmemissinizdirAga bursada oturuyorum ben hissetmedim telefona bildirim geldi 6. Bilmem kaç.deprem olucak uyanık olun diye
Çok geçmiş olsun kardeşim2.17 de Marmaris'te deprem olmuş Aydın'da yaşıyorum televizyon izliyodum 6.6 hissettirdi baya heryer sallandı ilk defa böyle bı deprem gördüm Allah beterinden korusun
Hangi uygulama bu kardeşimaynen tele garip bilgi geldi yok ayakkabı hazır edin doğalgaz vanasını kapatın bilmem ne diye.
sonra sismik uyarı verdi. ve garip bi şekilde uygulamada dalga gittikçe büyüdü taa karadenize atinaya falan vardı. garip bişeydi.
Deprem Ağı ustaHangi uygulama bu kardeşim
Konum ayarlarinda konum servisleri var aga ordan deprem uyarılarını acHangi uygulama bu kardeşim
Geçmiş olsun2.17 de Marmaris'te deprem olmuş Aydın'da yaşıyorum televizyon izliyodum 6.6 hissettirdi baya heryer sallandı ilk defa böyle bı deprem gördüm Allah beterinden korusun
Allah yardımcınz olsun2.17 de Marmaris'te deprem olmuş Aydın'da yaşıyorum televizyon izliyodum 6.6 hissettirdi baya heryer sallandı ilk defa böyle bı deprem gördüm Allah beterinden korusun