Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Deprem

hmmtdndr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
793
416
63
İzmirdede bayağı salladık hissettirdi yani geçmiş olsun.

gurkan018

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
961
1,015
93
Direk depremin oldugu yerdeyim 5.8 degildi ayrica salladi tam durucak gibi oldu bidaha salladi atiyolar 5.8 die 6.5 rahat vardi

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,222
7,295
113
Direk depremin oldugu yerdeyim 5.8 degildi ayrica salladi tam durucak gibi oldu bidaha salladi atiyolar 5.8 die 6.5 rahat vardi
Aga bursada oturuyorum ben hissetmedim telefona bildirim geldi 6. Bilmem kaç.deprem olucak uyanık olun diye

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,128
414
83
Geçmiş olsun herkese.

gurkan018

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
961
1,015
93
Aga bursada oturuyorum ben hissetmedim telefona bildirim geldi 6. Bilmem kaç.deprem olucak uyanık olun diye
Zaten muglada oldu deprem vursa illaki hissetmistir ama burda ornek 6 olduysa bursaya siddeti 3.5 4 arasi gelio o yuzden hissetmemissinizdir

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,278
2,054
113
aynen tele garip bilgi geldi yok ayakkabı hazır edin doğalgaz vanasını kapatın bilmem ne diye.

sonra sismik uyarı verdi. ve garip bi şekilde uygulamada dalga gittikçe büyüdü taa karadenize atinaya falan vardı. garip bişeydi.

alpos54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
658
247
43
aynen tele garip bilgi geldi yok ayakkabı hazır edin doğalgaz vanasını kapatın bilmem ne diye.

sonra sismik uyarı verdi. ve garip bi şekilde uygulamada dalga gittikçe büyüdü taa karadenize atinaya falan vardı. garip bişeydi.
Hangi uygulama bu kardeşim

mamilla

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,020
213
63
Geçmiş olsun arkadaşlar herkese