- 3,304
- 1,841
- 113
Sen hiç harp gemileri gördün mü.Haarp ın kuruluş amacı stratosfer ve iyonosfer katmanlarını inceleme amaçlı kurulan bir kuruluştur. Kullanılan teknoloji tamamen uydu ve sinyaller ile sınırlıdır, sen bana dersen ki bir noktada yağmur yağdırdılar o bile öyle yazıldığı gibi basit değil ama derim ki evet olabilir. Ama tutup da bana yerin 15 km altındaki fay hattına uydulardan ışın göndererek faal ediyor dur dostum derim. Bu arada senin söylediğin herşeyi 2005 den beridir araştırıp, okur yeni teoriler çıktığında bile aynı konular da incelerim. Ama ne yazık ki öyle bir durum olmasının bilimsel bir mantığı yoktur. Dediğin şey de özetçe iyonosfer tabakasında bulunan iyonları ve serbest elektronları bir şekilde kontrol ederek yerin 15km altında hadi 15km olmasın 5 km altındaki fay hattına yansıtıp fay hattını hatta yanardağ faaliyetlerini hareketlendirdiğini söylüyor. İmkansız ötesi şuanki teknoloji ile imkansız ileride bile imkansız olabilir. Fakat şu olabilir yanardağ faal etmek için ışın vb gerekmez herhangi bir patlama faal duruma getirebilir, zaten yer altı patlamaları, basınç artışları tetikliyor böyle afetleri.
Herşeyi geçtim diyorsun ya yerin altına birşey gönderecek teknoloji yok en basidi yıllardır kullanılan gemilerdeki sonarlar var. 😂 Harp gemilerini bir araştır bakalım neler yapabiliyormus bı gör böyle teknoloji varmiymis yokmuymus. Basit sadece şu doğalgaz arama maden arama gemilerine bı bak bakalım ne teknolojileri varmış yerin kaç kilometre altına ne sinyaller gönderiyorlar.