Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet DEPREM....

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,304
1,841
113
Haarp ın kuruluş amacı stratosfer ve iyonosfer katmanlarını inceleme amaçlı kurulan bir kuruluştur. Kullanılan teknoloji tamamen uydu ve sinyaller ile sınırlıdır, sen bana dersen ki bir noktada yağmur yağdırdılar o bile öyle yazıldığı gibi basit değil ama derim ki evet olabilir. Ama tutup da bana yerin 15 km altındaki fay hattına uydulardan ışın göndererek faal ediyor dur dostum derim. Bu arada senin söylediğin herşeyi 2005 den beridir araştırıp, okur yeni teoriler çıktığında bile aynı konular da incelerim. Ama ne yazık ki öyle bir durum olmasının bilimsel bir mantığı yoktur. Dediğin şey de özetçe iyonosfer tabakasında bulunan iyonları ve serbest elektronları bir şekilde kontrol ederek yerin 15km altında hadi 15km olmasın 5 km altındaki fay hattına yansıtıp fay hattını hatta yanardağ faaliyetlerini hareketlendirdiğini söylüyor. İmkansız ötesi şuanki teknoloji ile imkansız ileride bile imkansız olabilir. Fakat şu olabilir yanardağ faal etmek için ışın vb gerekmez herhangi bir patlama faal duruma getirebilir, zaten yer altı patlamaları, basınç artışları tetikliyor böyle afetleri.
Sen hiç harp gemileri gördün mü.
Herşeyi geçtim diyorsun ya yerin altına birşey gönderecek teknoloji yok en basidi yıllardır kullanılan gemilerdeki sonarlar var. 😂 Harp gemilerini bir araştır bakalım neler yapabiliyormus bı gör böyle teknoloji varmiymis yokmuymus. Basit sadece şu doğalgaz arama maden arama gemilerine bı bak bakalım ne teknolojileri varmış yerin kaç kilometre altına ne sinyaller gönderiyorlar.

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,304
1,841
113
"Teşkilat" izlemeyi bırak bir an önce 😅 yok araştırma yapmışmış yok yanardağ ile oynuyorlarmış naptın yanardağ ile mi konuştun
He kardeş yanardağ ile konuştum senin gibi gevende ergen turemeleri uyarmami söyledi. Ama görüyorum ki no kafa no beyin sende

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,304
1,841
113
2. Yusuf güney vakası mı bu? Ortalığı neden karıştırıyorsun birader? herkesin zaten her zaman tetikte olması lazım deprem için. burada yalan yanlış bilgiler vermeyi bırak insanların aklıyla oynama. Söylediklerinde haklısın veya haksızsın konu o değil konu milletin içine kurt düşürmek. Böyle iç karartıcı yazıcağına hatırlatma konusu olarak açıp deprem ülkesiyiz deprem çantası vs alabildiğiniz tüm önlemleri alın ne olur ne olmaz diye yazabilirsin.
Kardeş Yusuf Güney vakası ne bu durumda insanların içi bırak kararsin ki önlemlerini alsın. Bizim millet korku ile biseyler yaptırılan millet. İşine gelmiyorsa konu hoşuna gitmiyorsa gir me abi konuya okuma geç. Bu tarz saçma sapan yorum yapmana gerek yok

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,304
1,841
113
Haarp dışında katılıyorum, tektonik katmanların harekete geçmesini sağlayabilmek için binlerce atom bombası gücünde bir tetikleyiciye ihtiyaç var Bu da şu anki bilimin geldiği seviyede imkansızın da ötesinde bir şey
Bak burada harp teknolojisiyle 6-7 şiddetinde bir deprem oluşturuluyor demedim. Bu teknoloji ile küçük çaplı sismik depremler oluşturuluyor bölgenin enerjisini hafif hafif alsınlar diye ayrıca

redcardoff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
392
237
43
daha öngörü yazmayı bilmiyor on goru yazıyor ama kendini öngörüde bulunacak yetkinlikte görüyor.

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,304
1,841
113
daha öngörü yazmayı bilmiyor on goru yazıyor ama kendini öngörüde bulunacak yetkinlikte görüyor.
Kardeş telefonun klavyesinden yazdığım için olabilir. Kafanin takıldığı sadece bu boş şey belliki. Yazık o beyninize kumardan erimiş bir noktaya tek odaklaniyorsunuz

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,271
2,050
113
Merhaba arkadaşlar.
İç karartıcı ve temkinli olmanız gereken bir kaç bilgi vericem yabancı kaynaklar ve kendi öngörü araştırmalarımla özellikle bu ay içerisinde Mart ayı içerisinde İzmir ,Muğla , Manisa gibi ege kıyı şehirlerinde yaşıyan arkadaşlar deprem için hazirliklarinizi kesinlikle oluşturun. Bu ay içerisinde minimum 6 şiddetinde çok çok yüksek ihtimalle deprem veya depremler olucak bakın minimum 6 diyorum bu 7 bile olabilir. Samtorino yanar dağıyla oynuyorlar harp silahlarıyla bu söylediğim size uydurma ve kulağa komik gelebilir varsın gelsin ama siz yinede gulsenizde deprem olmasa bile deprem hazırlığı izi yapın muhakkak her odanızın bir kosesinde deprem çantası hazırlayın.

Diğer uyaracagim ve en önemlisi Bingöl, Tunceli fay hattı son noktaya geldi Kasım ayına dikkat edin 2025 sonuna doğru en geç orası kırılacak ve çok büyük bir felaket olucak Maraş depremlerin geçebilir ve gözle görülür bir şekilde Arap yarım adasinin ayrıldığını gösterecek bize o denli büyük bir deprem olucak bakın temmuz - Aralık aylari icerisnde yüzde 99 bu fay kırılacak ve o büyük depremi oluşturacak özellikle büyük tahminler Kasım ayı içerisinde diyor.

Ben Allah değilim tövbe haşa inancim da var herşeyi rabbim bilir ama bazı araştırmalar tahmin yürütmeyi gösterir. Herşeyi Allah bilir siz yinede gülüp gecsenizde alay etsenizde deprem olmayacak olsa bile hazirliginizi yapın evin her odasına 1 deprem çantası koyun. Bakın ben Malatya'da yaşıyorum o büyük depremleri iliklerime kadar yaşadım. Bu korku bu acı hiç bir şeye benzemez sizlere ebedi kalıcı hasarlar tranvalar bırakır. Deprem şakaya gelmez tedbirli olun bir adet deprem cantas 1-2 bin lira 4 tane yapsanız varsın 10 bin liranix gitsin ölümün önüne kimse geçemez ama olaki göçük altinda kalmanız durumunda sizi hayatta tutacak çok büyük bir şey deprem çantası.

Bu söylediklerimi lütfen dikkate alın ve bunuds alay konusu yapmayın.
ŞU SİTEDE İLK DEFA bu kadar uzun yazıyı okudum.

Teşekkürler usta deprem bir gerçek yaşayan iyi bilir.

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
He kardeş yanardağ ile konuştum senin gibi gevende ergen turemeleri uyarmami söyledi. Ama görüyorum ki no kafa no beyin sende
Heee benlik bişey yok o zaman konu ergenlikmiş koca koca profesörler bu işin uzmanları kesin tarih veremiyorken adam gelmiş araştırdım şu zamanda bekleniyor diyor 🤣🤣 gelde ciddiye al

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,849
4,817
113
Bak burada harp teknolojisiyle 6-7 şiddetinde bir deprem oluşturuluyor demedim. Bu teknoloji ile küçük çaplı sismik depremler oluşturuluyor bölgenin enerjisini hafif hafif alsınlar diye ayrıca
Haarp teknolojisi kullanıyor evet ama deprem oluşturma amacıyla değil onun başka amaçları var biraz araştırmak gerekiyor Bu teknoloji ile Küçük çapta da olsa sismik bir deprem oluşturma imkanı bilimsel olarak imkansız . Bu tür konularda hakikaten deprem biliminde uzman bir kişiden bilgi almak lazım çünkü piyasada çok uzman !!!!!!!!!????? 🤣🤣🤣! var

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,304
1,841
113
lan sıgırın evladı millet kafayı kumardan sıyırdıysa kumar formunda ne işin var ananı mı arıyorsun daha anadilini okuyup yazamıyor gelmiş de şurda deprem olabilir diyor ben de ON GORU DE' bulunayım 3 vakte kadar anacığını dağa kaldıracaklar
😂 Yani gerçekten gülüyorum size şurada klavyenin arkasında yaptığınız erkekliğin yüzde 0.0001 ni gerçekte yapabiliyormusunuz. Çok merak ediyorum. Gel özele numarani yaz desem onu bile yapamaz dansöz gibi kivirir durursunuz.

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,304
1,841
113
Haarp teknolojisi kullanıyor evet ama deprem oluşturma amacıyla değil onun başka amaçları var biraz araştırmak gerekiyor Bu teknoloji ile Küçük çapta da olsa sismik bir deprem oluşturma imkanı bilimsel olarak imkansız . Bu tür konularda hakikaten deprem biliminde uzman bir kişiden bilgi almak lazım çünkü piyasada çok uzman !!!!!!!!!????? 🤣🤣🤣! var
Peki diyip geçiyorum

Karaelmas

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,849
4,817
113
Burada gençlere tavsiyem var bir abiniz olarak altın değerinde çok güzel tespitlerim var tavsiyelerim var en başında şunu söylemek istiyorum ki örneğin bizim can alıcı noktamız olan dinimiz değil mi gerçi ben İslam dinine mensup kabul etmiyorum kendimi ayrı tutuyorum agnostiğim. Yalnız tavsiyem gençlere şudur ki Allah'a bile bilmeden inanmak yerine sorgulayarak aslını astarını araştırarak inanmak herhangi bir konuda ne olursa olsun mutlaka araştırarak sorgulayarak ona iman etmek onun hakkında bir kanıya varmak lazım babadan dededen okuldan eğitimden şuradan buradan duyduklarıyla değil insan kendi aklıyla doğruyu bulabilmeli o doğruyu eski nesiller akıllarıyla buldularsa sen biraz daha ileri götürerek kendi aklınla bulabilirsin yani bundan 1000 sene önce bir mezhep imamının ortaya koyduğu kurallara uymaktansa sen aklını kullanarak bugünkü şartlara acaba hangisi daha uygun onun bir çaresine bakman gerekir her zaman her şeyi sorgulayın her şeyi sorgulayın gençler bilim de böyle ilerledi toplumsal kültürel gelişim de böyle ilerledi sorgulayarak sorgulayarak sorgulayarak deneylerle sorgulayarak çalışarak. Mesela bundan 1000 sene önce tuvalet kağıdı yoktu ne vardı taş vardı millet yaprakla taşla afedersiniz g***** siliyordu ama şu anda ıslak mendili var peçete var her türlü imkan var su da bol musluk her yerde tuvalet her yerde anlatabiliyorum değil mi o zamanki şartların getirdiği kuralları şimdiki şartlar kaldırmaz demek istediğim bu. Şimdi de g***** taşla silmeye çalışan birini insanlar görürse dalga geçerler gülerler tabii ki bu da olması gereken normal bir durum

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Ne malca paylaşım bu amk yenı oldu sandım deprem zamanı bilinmez bu komplocu delılere inanmayın HAARP tabıata müdahele ettiğinde tabıat dünyanın ıcınden geçer merak etmeyin

Karaelmas

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,849
4,817
113
Burada gençlere tavsiyem var bir abiniz olarak altın değerinde çok güzel tespitlerim var tavsiyelerim var en başında şunu söylemek istiyorum ki örneğin bizim can alıcı noktamız olan dinimiz değil mi gerçi ben İslam dinine mensup kabul etmiyorum kendimi ayrı tutuyorum agnostiğim. Yalnız tavsiyem gençlere şudur ki Allah'a bile bilmeden inanmak yerine sorgulayarak aslını astarını araştırarak inanmak herhangi bir konuda ne olursa olsun mutlaka araştırarak sorgulayarak ona iman etmek onun hakkında bir kanıya varmak lazım babadan dededen okuldan eğitimden şuradan buradan duyduklarıyla değil insan kendi aklıyla doğruyu bulabilmeli o doğruyu eski nesiller akıllarıyla buldularsa sen biraz daha ileri götürerek kendi aklınla bulabilirsin yani bundan 1000 sene önce bir mezhep imamının ortaya koyduğu kurallara uymaktansa sen aklını kullanarak bugünkü şartlara acaba hangisi daha uygun onun bir çaresine bakman gerekir her zaman her şeyi sorgulayın her şeyi sorgulayın gençler bilim de böyle ilerledi toplumsal kültürel gelişim de böyle ilerledi sorgulayarak sorgulayarak sorgulayarak deneylerle sorgulayarak çalışarak. Mesela bundan 1000 sene önce tuvalet kağıdı yoktu ne vardı taş vardı millet yaprakla taşla afedersiniz g***** siliyordu ama şu anda ıslak mendili var peçete var her türlü imkan var su da bol musluk her yerde tuvalet her yerde anlatabiliyorum değil mi o zamanki şartların getirdiği kuralları şimdiki şartlar kaldırmaz demek istediğim bu. Şimdi de g***** taşla silmeye çalışan birini insanlar görürse dalga geçerler gülerler tabii ki bu da olması gereken normal bir durum
Geçmişi bilmiyoruz tarih bilmiyoruz bilsekte yanlış tamamen neredeyse yanlış biliyoruz ama geçmişten de bir türlü kopamıyoruz bin sene önceki adamların söylediği şeylerin üzerine bir kelime bir harf eklemeden körü körüne biat ediyoruz işte hakiki cehaletin eşittir tanımı budur sorgulamayı bıraktığımız için ülkenin ne hale geldiğini görüyorsunuz değil mi şimdi oradan birileri çıkacak yine siyasete girdin diyecek siyasetten anladığı neyse bu ülkede gençler doğruları konuşmak yasak doğruları konuşanları yaşatmazlar sürerler dalga geçerler küçük düşürmeye çalışırlar bu ülkede haysiyetli şerefli insan olmak çok zor olayın farkında olan insanlar gençler beni anlayabiliyor biraz kendini geliştirmeye çalışan okuyan araştıran yani beyninde fırtına var koparan insanlar beni anlıyor ne demiş gözümüzün nuru büyük insan hayatta en hakiki mürşit ilimdir fendir ben de şunları ekleyeyim akıldır vicdandır mantıktır

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,219
7,292
113
Aga kimsenin okucani sanmıyorum yazmissin ama 😂